Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X540LJ-XX715T, laptop accesibil cu SSD

Laptopul Asus X540LJ-XX715T poate ține locul oricărui model mai vechi și nu sunt multe modele pe piață care oferă SSD-uri. Cred că aceste laptopuri vor deveni tot mai populare deoarece pentru uz office, SSDul e cel mai bun upgrade adică puteți pune un SSD în locul hardului. Anumite laptopuri vă pot oferi posibilitatea instalării unui caddy în locul DVD-ul, astfel puteți avea două medii de stocare. E bine că mai puteți pune încă 4GB de RAM deoarece memoria actuală e integrată și așa e la multe alte laptopuri.

Alternativele sunt destul de multe de la acest brand în special că există serii similare din mai multe generații. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540LJ-XX715T, laptop accesibil cu SSD

Procesorul acestui laptop e de tip Intel Core i3-5005U cu placă video HD Graphics 5500, iar pentru sarcini mai grele, are acea placă video Nvidia. Ecranul acestui laptop are o diagonală de 15 inci ca la majoritatea laptopurilor de pe piață, iar caracteristicile sale sunt satisfăcătoare (iluminare LED, imagine HD). Memoria acestui laptop e una destul de bună chiar dacă nu e DDR4, deoarece are o frecvență bună – 1600MHz.

Placa video dedicată GeForce 920M e mai mult decât satisfăcătoare pentru un utilizator cu pretenții puține, dar sunt variante mult mai bune. Variantele din seriile GTX sunt ceva mai performante dar nu e nevoie dacă nu jucați jocuri 3D cu cerințe hardware ridicate. Oricum, un laptop de gaming are nevoie și de un hard disk, dar și un SSD bun e de ajuns. Unele laptopuri oferă ambele tipuri de medii de stocare iar pe SSD se instalează sistemul, jocurile și aplicațiile.

Plusuri: arată destul de bine, performanțe office ridicate, Windows 10 preinstalat, greutate scăzută etc.
Minusuri: nu sunt.

Asus X540LJ-XX715T arată foarte bine chiar dacă are un finisaj maro cu negru deoarece nu e vorba de o culoare vie, ci de una destul de plăcută. Fiecare brand oferă mai multe serii, iar aceasta e una multimedia care și-o poate permite cam oricine. Bineînțeles, se adresează celor care vor un laptop cu sistem de operare preinstalat și nu vor să-l instaleze ulterior.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu