≡ Meniu

ASUS X540SA-XX004D, laptop ieftin cu multiple tehnologii noi

ASUS X540SA-XX004D e un laptop apărut pe piață la începutul anului 2016 care e dotat cu un procesor Celeron N3050 care scoate la benchmark 899 puncte. Ca tehnologii noi incorporate are USB tip C, ASUS Eye Care (reduce lumina albastră cu 33%) și o portabilitate exemplară (greutatea e de doar 1,9 kilograme).
Laptopul de față e unul care se adresează celora cu bugete foarte reduse, dar care vor un laptop care să poată fi utilizat la multiple lucruri cum ar fi vizionatul de filme, ascultat de muzică și jocuri în browser.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are unitate optică pentru instalarea sistemului de operare. Având o greutate de 1,9 kg am fi crezut că nu are unitate DVD, dar uite că are așa ceva.
Alături am pus o imagine pentru ca dvs. să vedeți cum se prezintă vizual, iar la final am pus un videoclip din care puteți vedea mai în detaliu cum arată modelul acesta.

ASUS X540SA-XX004D, laptop ieftin cu multiple tehnologii noi

Pe partea de specificații modelul acesta vine cu procesorul dual core Celeron N3050, cei 4 giga memorie RAM și hardul de 500 de giga. Nu are wireless ac și nici placă video dedicată, dar aceste lucruri nu sunt unele importante, iar lipsa lor fac ca aparatul să fie unul mai ieftin.
Întrucât nu vine cu sistem de operare recomand să puneți Windows 10 de pe un stick USB ori de pe un DVD.
Ecranul acestui model e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar faptul că e glare ne ajută să vedem imaginile la o calitate superioară.

Pentru achiziția aparatului acesta ar fi costul de achiziție mic, că vine cu multiple porturi, disponibilitatea cititorului de carduri, memoria RAM suficientă și greutatea foarte redusă.
Contra achiziției ar fi că nu are procesor quad core, placă video cu memorie dedicată și nici OS instalat.

Deci, dacă vrei un laptop care să arate bine și să poată fi utilizat la mai multe lucruri decât intrat pe net atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest laptop de buget.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu