≡ Meniu

Asus X540SA-XX005D, laptop accesibil cu Quad Core

Asus X540SA-XX005D face parte din cea mai nouă serie de laptopuri de la acest brand. Se poate observa că are componente satisfăcătoare în acest preț dar nu vă puteți aștepta să aibă și Windows 10 preinstalat. Finisajul e diferit la acest laptop dacă e să-l comparăm cu multe alte laptopuri de la acest brand. Observ că finisajul pe maro a revenit pe laptopurile acestui brand și era prezent pe seriile K. Finisajul e destul de plăcut dând impresia de lemn și e vorba de o nuanță deschisă.

Nu găsesc motive pentru a nu vi-l recomanda, motiv pentru care cred că nu ar trebui să ezitați la astfel de laptopuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540SA-XX005D, laptop accesibil cu Quad Core

Procesorul acestui laptop e prezent pe multe laptopuri accesibile și performanțele sunt mari pentru cât costă. Are patru nuclee și nu două ca multe alte procesoare, de aceea e și mai bun. Placa sa video nu e una foarte avansată ci e una destul de simplă pentru ce tip de laptop este acesta.

Mă refer la faptul că e un model de tip office cu componente decente. Se poate pune chiar și 8GB de RAM pe acesta dar nu cred că va fi nevoie vreodată. Pentru cei cu pretenții ceva mai mari, le-aș recomanda un procesor Core i3 sau Core i5. Acele laptopuri pot costa și dublu dar depinde ce oferă în plus. Nu aș recomand un laptop cu placă video dedicată dacă nu vă jucați jocuri, deoarece chiar și placa video integrată e de ajuns pentru aplicații, redare de filme sau clipuri video. Dacă ar fi avut Windows 10 preinstalat atunci ar fi fost mai scump.

Plusuri: performanțe mari, arată destul de bine, fiabilitate ridicată, USB 3.0, greutate redusă etc.
Minusuri: nu sunt.

Asus X540SA-XX005D e un laptop care poate fi la fel de performant precum un desktop, dar depinde ce fel de desktop. Bineînțeles, acest laptop poate înlocui un desktop mai vechi ori unul de tip mini. Avantajele oferite de un laptop sunt numeroase: spațiu economisit, compact, funcționează pe baterie, nu mai trebuiesc periferice (mouse, tastatură, monitor, boxe), WiFi integrat etc.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu