≡ Meniu

ASUS X540SA-XX018D, laptop cu Pentium N3700

ASUS X540SA-XX018D e un laptop de generație nouă (apărut în 2016) dotat cu procesor quad core model Pentium N3700 (echivalentul unui i3 deoarece are un scor de 1887 puncte la benchmark).
Laptopul X540SA-XX018D e unul ieftin care se adresează celora în căutarea unei soluții esențiale pentru filme, muzică și intrat pe net. În ziua de azi multă lume se orientează înspre tablete, dar alegând un laptop o să beneficiați de productivitate sporită și un ecran mai mare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are o portabilitate demnă de invidiat doar prin simplul fapt că are o greutate de 1,9 kilograme.
Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model, iar la final e postat și un clip. 😉

ASUS X540SA-XX018D, laptop cu Pentium N3700

Ecranul acestui laptop ieftin e unul de 15,6 inci cu o rezoluție de 1366×768 pixeli, iar ca o caracteristic specială aș aminti aspectul glare. O tehnologie utilă marca Asus e Eye Care prin care se protejează ochii prin reducerea cu 33% a luminii albastre.
Porturile disponibile sunt multiple, printre care aș aminti USB tip C, HDMI și VGA.
Pentru ca totul să ruleze fluent, acest model e dotat cu memorie RAM în cantitate de 4GB, dar e vorba de DDR3. Și, pentru a putea stoca multe fișiere are și un hard de 500 de giga.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu arată rău, greutatea destul de mică, tehnologia utilă integrată și că e puternic în sarcini office.
Contra ar fi că nu are sistem de operare preinstalat. Oricum, instalarea Windows 10 durează vreo 20-30 minute, deci nu prea mult.

Deci, în cazul în care doriți un laptop simplu pentru acasă ori la școală atunci acest model e recomandarea mea. E perfect pentru vizionat filme ori editat de documente și e net superior oricărei tablete PC.
Alături am pus și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată și ce poate acest laptop. Din păcate nu e un clip în română, dar cred că o să înțelegeți ce e mai important.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu