≡ Meniu

ASUS X540SA-XX366, model gri cu Celeron N3060

Dacă te interesează un laptop pentru sarcini office atunci îți recomand modelul ASUS X540SA-XX366 care vine cu procesor Celeron N3060 și cu 4 GB memorie RAM. Un model precum acesta poate fi utilizat pentru intrat pe net, jocuri simple și filme HD.

Modelul acesta din seria X540SA vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul light (adică ușor). Culoarea acestui model e argintie, iar dacă vreți ceva pe roșu atunci găsiți aici.

ASUS X540SA-XX366, model gri cu Celeron N3060

Avantaje

Arată foarte bine împrumutând din designul laptopurilor MacBook, iar pe lângă acest lucru are caracteristicile Eye Care, Audio Wizard și IceCool.
Eye Care e un mod care ajută la reducerea luminii albastre cu 33%. Lumina albastră a ecranelor e principale cauză a problemelor de retină și de degenerare maculară.
Audio Wizard ne oferă cinci moduri audio presetate așa încât noi să-l alegem pe cel care ne convine mai mult.
IceCool ajută la o păstrare rece a laptopului, mai exact o temperatură de 28-35 de grade.
USB tip C e noul standard USB, iar acest model vine cu așa ceva. În acest fel conexiunile se pot realiza mai rapid.
Portabilitatea e mai mult decât decentă întrucât are o greutate de 1,9 kilograme și o baterie de 3 celule care ține vreo 3-4 ore.

Dezavantaje

Procesorul nu e cel mai puternic întrucât scoate sub 1000 de puncte la benchmark, dar are cip grafic Intel HD care permite rularea filmelor HD.
Un alt dezavantaj ar fi că nu are sistem preinstalat, iar din această cauză vă recomand să instalați Windows 10 de pe stick.
Placa de rețea LAN e una 10/100, însă cea wireless e mai rapidă deoarece suportă standardul N. (Acest laptop nu poate descărca la viteză Gigabit întrucât nu suportă plăcile de rețea și nici hardware-ul, adică procesorul și hardul.)

Concluzie

ASUS X540SA-XX366 este un laptop care nu doar arată bine, ci unul care se adresează celora interesați de un laptop basic (de bază) care să coste foarte puțin și să fie bun.
Pentru a vă forma o opinie aproximativă am pus alături un clip.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu