Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

ASUS X540SA-XX374, laptop roșu cu Celeron N3060

În cazul în care vreți să cumpărați cuiva un laptop ieftin de culoare roșie eu recomand modelul ASUS X540SA-XX374. E un notebook PC pentru sarcini simple cum ar fi intrat pe net, ascutat muzică și vizionat filme HD.
Eu aș zice că acest model din seria X540SA e numai bun pentru la școală întrucât la liceu sau facultate nu ai nevoie de performanțe prea mari – la un referat sau ceva de genul o să se descurce numai bine.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine ci și unul fiabil. Laptopurile celor de la Asus sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor.
Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest model roșu, iar dacă vrei ceva pe gri atunci există și așa ceva aici.

ASUS X540SA-XX374, laptop roșu cu Celeron N3060

Avantaje

Vine cu o portabilitate decentă întrucât are o greutate de 1,9 kilograme și baterie de 3 celule care țin câteva ore (3-4 ore). Dacă nu îi puneau unitate DVD atunci avea o greutate și mai mică.
Are cititor de carduri așa încât să puteți vedea conținut de pe carduri de la camera video ori cea foto.
Ecranul e unul mare de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar din această cauză puteți vedea filme HD la calitate maximă.

Dezavantaje

Nu vine cu Windows, ci are o distribuție de Linux. Eu recomand să instalați Windows 10 pe 64 biți de pe un stick.
Procesorul e cam slab fiind vorba despre un procesor Celeron N3060 cu două nuclee și 970 puncte la benchmark. Compensează memoria RAM care e de 4 giga, acesta fiind standardul.
Placa de rețea LAN este una 10/100 și cea wireless nu are ac. Dar, oricum acest laptop nu duce internet Gigabit.

Verdict

Dacă sunteți interesați în a achiziționa un laptop cu performanțe decente care să vă țină cel puțin 4 ani atunci acest model ar fi recomandarea mea. Dacă nu folosești laptopul decât pentru Facebook, Internet sau muzică atunci acest model X540SA-XX374 o să fie suficient pentru tine.
Alături e și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată această variantă pe altă culoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu