Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X540SA-XX433, laptop ieftin cu configurație Office

Laptopul Asus X540SA-XX433 face parte dintr-o serie recent lansată de aceea are și procesor destul de nou și care mi se pare suficient de bun. Acesta e ajutat de o memorie RAM DDR3 și de un hard disc decent. Arată ca oricare alt laptop din seria X cu ecran de 15 inci, doar că acesta e construit pentru a fi mai portabil (e mai ușor). Un design compact nu vă permite prea multe upgrade-uri, adică veți observa doar un slot pentru memorie RAM ori memoria e doar integrată.

Finisajul acestui model e pe Chocolate Black și cred că îl știți de pe versiuni anterioare, deci nu e foarte nou (îți dă impresia că e finisaj din lemn). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540SA-XX433, laptop ieftin cu configurație Office

Nu aș mai recomanda laptopuri pe negru deoarece sunt mai greu de întreținut și amprentele sunt vizibile. Oricum, laptopurile sunt disponibile pe combinații de culori pentru a evidenția mai bine ecranul, tastatura, brandul, anumite dotări etc. Acesta are un Celeron N3160 care e cel mai ieftin model pentru laptopuri și e însoțit de o placă video HD Graphics 400. Dacă vreți să lucrați pe laptop, aș recomanda un laptop puțin mai performant, adică procesorul trebuie să fie cel puțin un Intel Pentium. Însă, poate sunteți mulțumiți și de performanțele unui Celeron care consumă puține resurse, deci vă puteți bucura de o autonomie destul de generoasă.

E accesibil și pentru că are doar Free DOS, iar voi trebuie să puneți ulterior sistemul de operare. Laptopurile cu Windows 10 preinstalat costă puțin mai mult și nu mai trebuie să vă bateți capul cu instalarea software-ului, dar și așa nu durează mult dacă vă folosiți de un stick USB 3.0.

Plusuri: are greutate redusă, aspect plăcut, componente hardware bune, porturi suficiente (chiar și USB C).
Minusuri: nu sunt.

Asus X540SA-XX433 pare să fie una dintre cele mai noi și accesibile soluții mobile cu configurație office. Pentru cei cu pretenții mai mari le recomand un laptop fie cu Pentium, fie cu Core i3. Nu e necesar un laptop foarte scump pentru a naviga pe web, viziona un film sau chiar lucra în diverse aplicații office.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu