Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X540SA-XX577, laptop cu SSD și Endless OS

Laptopul Asus X540SA-XX577 e unul dintre cele mai accesibile variante de la acest brand și nu orice laptop ieftin oferă un SSD de 128GB. Pentru necunoscători, laptopul va porni rapid cu un SSD , chiar în câteva secunde. Nu aș recomanda un alt sistem de operare pentru așa o configurație dar nu vă oprește nimeni să puneți Windows 10 dacă folosiți anumite aplicații sau nu vă place actualul sistem. Mie îmi place acel sistem de operare deoarece oferă exact ce are nevoie.

Alternative sunt variantele cu hard disc dar nu cred că prea merită în același buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540SA-XX577, laptop cu SSD și Endless OS

Componentele sale sunt următoarele: procesor Celeron N3060, memorie RAM de 4GB, SSD destul de bun, placă video integrată. Acestea sunt componentele oricărui laptop ieftin de tip office doar că SSD-ul nu e atât de des întâlnit și va mări puțin performanțele laptopului. Cu alte cuvinte, se va mișca precum o tabletă doar că un laptop oferă un ecran mai mare și o tastatură fizică care mărește funcționalitatea gadgetului.

Nu e nevoie de mai multă memorie RAM sau mai bine zis, chiar dacă ați pune mai multă, nu s-ar vedea diferența. Pentru cei care caută mai multă performanță, le recomand un laptop cu Core i3 dacă-l vreți pentru uz office. Pentru uz multimedia și jocuri, e nevoie de Core i5 sau Core i7 dacă laptopul are ecran FullHD.

Autonomia de lucru e destul de bună chiar și cu o baterie atât de mică deoarece configurația nu are un consum foarte mare, dar depinde și de setările făcute (luminozitate ecran și tehnologii wireless folosite). Oricum, acasă e bine să-l folosiți conectat la priză pentru a avea mai tot timpul bateria încărcată.

Plusuri: are greutate redusă, SSD generos, port USB C, arată destul de bine etc.
Minusuri: nu sunt.

Asus X540SA-XX577 nu e cel mai bun înlocuitor pentru actualul desktop deoarece nu oferă un ecran prea mare și performanțele sunt limitate. Arată ca oricare alt laptop nou din seria X doar că acesta e pe o culoare destul de plăcută care scoate în evidență tastatura, dar și ecranul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu