Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X540YA-XX146D, laptop cu AMD A8

Asus X540YA-XX146D e un laptop multe peste unul cu configurație Intel, deoarece în acest preț se poate alege doar unul cu Intel Celeron. Nu e cea mai performantă soluție cu AMD de pe piață și nici nu putea fi în acest buget, doar că e destul de competitiv ținând cont de ce există deja pe piață. Arată ca și celelalte laptopuri din seria X540. Poate că acest model ar fi un bun înlocuitor pentru un desktop dacă nu faceți prea multe pe el și nici nu petreceți mult timp în fața sa. Cu siguranță, un laptop mai performant ar fi pe placul oricui doar că nu cred că sunteți dispuși să dați oricât pe un laptop.

Sunt multe laptopuri ieftine pe piață, dar acesta mi se pare a fi o alegere inspirată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X540YA-XX146D, laptop cu AMD A8

Procesorul AMD A8-7410 nu e prea cunoscut dar veți observa că e destul de performant, adică poate fi comparat cu un Intel Pentium de PC (care e destul de performant). Are un ecran destul de reușit dar anumite serii oferă o rezoluție mai bună pentru aceeași diagonală. Nu e cazul aici, deoarece acest laptopul e unul de tip entry-level.

Nu oferă mult spațiu de stocare dar nici nu mai are mare importanță deoarece totul poate fi uploadat. Multitaskingul e decent cu o capacitate de 4GB DDR3 și nu e nevoie de mai mult. Porturile sunt destul de numeroase la un laptop pentru că trebuie să fie o alternativă la un PC.

Nu vine cu sistem de operare Windows 10, motiv pentru care trebuie să-l instalați voi cu un DVD sau stick USB 3.0 (e mai rapid).

Plusuri: performanțe superioare, greutate redusă, preț foarte bun, design elegant etc.
Minusuri: nimic.

Asus X540YA-XX146D e una dintre cele mai bune variante de pe piață pentru cei care vor un laptop multimedia accesibil și bun. Acest brand a oferit de-a lungul timpului variante foarte atractive, iar cel de sus e un bun exemplu. Vă recomand pachetul promo cu mouse și geantă deoarece aveți nevoie de ele și poate chiar de un router wireless.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu