≡ Meniu

Asus X541UA-DM647D, laptop FullHD cu Core i5 Kaby Lake

Asus X541UA-DM647D arată destul de bine iar combinația de culori e bine aleasă, astfel că tastatura și ecranul iasă bine în evidență. Un laptop doar pe negru parcă nu mai e atât de atractiv dacă aveți sau ați avut unul deja. Cu siguranță vă doriți ceva diferit și să fie performant, iar acesta poate fi o recomandare foarte bună în acest preț. Poate că nu e vorba de seria X, dar arată cam la fel și componentele sunt relativ aceleași. Poate că nu ați văzut multe prezentări video, de aceea am pus cea de la final pentru a vedea mai bine cum arată.

Oricum, această serie a fost prezentată de ceva timp și a avut un succes destul de mare datorită prețului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X541UA-DM647D, laptop FullHD cu Core i5 Kaby Lake

Sunt disponibile destul de multe componente noi pe acesta, iar procesorul e cea mai importantă componentă. E vorba de Core i5-7200U care are o placă video HD Graphics 620, iar pentru jocuri puteți folosi cea integrată dacă e vorba de un joc simplu. Totuși, pentru jocuri 3D e nevoie de o placă video mult mai bună (NVIDIA GeForce).

Chiar dacă pare a fi un laptop banal, are un ecran Full HD care oferă multe detalii iar protecția e una de tip anti-glare. Cu alte cuvinte, puteți folosi laptopul chiar dacă lumina din jur e puternică. Bineînțeles, are o greutate ceva mai mică și putea fi mai portabil dacă nu ar fi avut acea unitate DVD. Prețul e destul de atractiv pentru că nu are Windows 10 preinstalat și acesta trebuie pus ulterior. Instalarea se poate efectua în două modalități, fie cu un stick USB fie cu un disc.

Plusuri: are ecran imagine cu rezoluție FullHD, greutate scăzută, suficient spațiu de stocare, memorie DDR4 etc.
Minusuri: placa de rețea putea fi mai bună.

Asus X541UA-DM647D e ceva mai ieftin decât alte modele deoarece are doar FreeDOS și nu vine cu placă video dedicată. Pentru cei curioși, am pus un laptop identic dar dintr-o generație precedentă care a fost prezentat anul trecut la un eveniment IT.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu