Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X541UA-GO835T, laptop cu Windows 10 Home

Asus X541UA-GO835T e genul de laptop care l-aș alege deoarece e vorba de un model de la un brand foarte cunoscut și fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială. Nu aș putea spune că vine cu ceva special, dar cred că designul noii generații e destul de atractiv, plus că noile generații oferă componente mai noi. E adevărat, în același buget se poate găsi un laptop cu SSD dar nu oferă la fel de mult spațiu, doar că nu vine cu Windows 10.

Un laptop fără Windows poate fi cu vreo 200 de lei mai accesibil, această valoare depinde de producător și versiunea sistemului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X541UA-GO835T, laptop cu Windows 10 Home

Procesoarele Intel Core i3 sunt destul de bune cât timp nu sunteți un gamer, dar există și configurații cu Core i3 care pot face față pentru că au o placă video dedicată. Componentele de gaming sunt prezente pe alte serii de laptopuri și le veți observa cu ușurință.

Ca oricare alt procesor nou, acesta are o placă video suficient de bună care poate reda orice, dar mai puțin jocuri 3D recent apărute. Ecranul unui astfel de gagdet nu e suficient de mare pentru a viziona filme, dacă până acuma ați fost obișnuit cu un monitor mare. Însă pentru lucru, un ecran de 15 inci e ideal deoarece nu veți ține laptopul prea departe de voi.

Componentele sunt cele care le știți de la alte modele office și nu e nevoie de mai mult în opinia mea. Cel mai bun upgrade care l-ați putea face în viitor e un SSD care nu costă foarte mult, iar sistemul împreună cu aplicațiile vor porni instant.

Plusuri: vine cu Windows 10, arată foarte bine, autonomie maximă satisfăcătoare, ecran superb, greutate scăzută, porturi suficiente.
Minusuri: nimic.

Asus X541UA-GO835T poate fi singura variantă în acest preț, iar dacă vă plac jocurile atunci alegeți cel cu Nvidia GeForce 920M. Acela costă cu vreo 100 de lei mai mult și poate că v-ar interesa mai mult dacă aveți un copil pasionat de jocuri. CLipulk de la final vă ajută să faceți alegerea corectă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu