Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X541UA-XO030T, laptop VivoBook cu i3 și SSD

ASUS X541UA-XO030T e un notebook din seria VivoBook, lucru însemnând o portabilitate crescută și performanțe mai mult decât decente. E un model foarte bun chiar și pentru cei interesați de un model business deoarece vine cu Windows preinstalat și cu ecran anti-glare.
Modelul acesta e adresat celora interesați de un model office bun la toate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care și vine cu tot ce avem nevoie pentru a intra pe net din prima. Din imaginea alăturată se poate vedea cum arată, iar la final am postat și cu clip.

Asus X541UA-XO030T, laptop VivoBook cu i3 și SSD

Pe partea de specificații se evidențiază cu un procesor i3 Skylake (are cip grafic integrat), ecran de 15 inci (cu rezoluție HD), Solid State Drive de 256 și unitate optică de tip DVD. Aceasta din urmă e inutilă, în opinia mea deoarece în ziua de azi totul poate fi luat de pe net, ori instalat de pe memorii USB.
Ecranul nu doar are rezoluție 1366×768 pixeli, ci și caracteristica anti-glare care înseamnă că ochii nu-ți vor obosi așa de repede.
Precum restului modelelor din 2016 și acesta are memorie RAM DDR4. M-am uitat la teste comparative între DDR3 și DDR4, ciar concluzia celora care au testat a fost că nu e mare diferență între acestea. Deci, e mai mult un artificiu de marketing precum numărul de nuclee.
Prezența unității SSD e un lucru foarte bun deoarece o să-ți accelereze simțitor sarcinile uzuale.

Pro achiziția acestui model ar fi că vine cu un procesor rapid (i3-6100U scoate 3641 puncte la benchmark, deci cât un i5 din generațiile anterioare), că are doar 2 kilograme și prezența sistemului Windows 10.
Din păcate nu are rețea Gigabit și nici placă video cu memorie dedicată.

Deci, dacă vrei un laptop utilizabil din prima secundă de când îl cumperi și care să aibă caracteristicile necesare rulării sarcinilor multimedia atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Puteți vedea din acest video că e un model care a împrumutat foarte elemente de la ultrabook-uri și că are o tastatură excelentă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu