≡ Meniu

Asus X541UA-XO032D, laptop accesibil cu procesor Core i5-6198DU

Laptopul Asus X541UA-XO032D face parte dintr-o serie ceva mai scumpă pentru că are componente mai bune și le voi enumera mai jos. Poate fi folosit chiar și la locul de muncă pentru că e ușor de transportat chiar și fără geantă, însă alături de ele aveți nevoie de încărcător și chiar de mouse. Deci perifericele trebuie luate în calcul atunci când optați pentru un astfel de gadget portabil, pentru că măresc productivitatea dar și funcționalitatea sa. Un router wireless WiFi ac ar fi ideal chiar dacă laptopul nu are WiFi ac pentru a atinge o viteză de transfer mare pe wireless.

Sunt multe alternative doar de la acest brand, însă nu orice producător oferă variante bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X541UA-XO032D, laptop accesibil cu procesor Core i5-6198DU

Configurația acestui laptop e una destul de interesantă în acest buget: Core i5-6198DU, 4GB DDR4, 1TB spațiu, HD Graphics 510. Deci se poate observa destul de ușor lipsa plăcii video dedicate, dar nu toți se joacă jocuri pe laptop. Puțin mai performant e un desktop în același buget, dar nu cu mult pentru că trebuie să luați în calcul și un monitor pentru acel desktop. Dacă nu vă plac anumite componente de pe el, ele pot fi înlocuite. Mă refer la hard disk, care poate fi înlocuit cu un SSD dacă vreți un timp de pornire mai mic pentru laptop. Memoria RAM poate fi de cel mult 12GB, deoarece are 4GB integrat și un slot liber pentru 4GB sau 8GB.

Porturile sale sunt destul de numeroase și sunt prezente e multe laptopuri deoarece sunt cele standard. Nu e nevoie de multe USBuri dar are tehnologie bluetooth pentru a conecta wireless periferice (de exemplu, un mouse). Alte caracteristici ale acestui laptop sunt: Kensington Lock, touchpad cu gesturi, WiFi, bluetooth și USB Type-C.

Plusuri: e destul de ușor, procesor de ultimă generație, preț competitiv, memorie DDR4, spațiu mult de stocare.
Minusuri: nu sunt.

Asus X541UA-XO032D e unul dintre multele laptopuri care merită recomandate deoarece nu costă mult și componentele sale sunt destul de noi. Prezentare de jos nu e chiar cu modelul de sus, ci cu unul care arată la fel și are aceleași dotări (doar componentele diferă).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu