Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

ASUS X541UA-XO032T, laptop cu Windows și i5 Skylake

ASUS X541UA-XO032T e un laptop care mie îmi place întrucât se vede că Asus implementează lucrurile bune de pe laptopurile scumpe în cele de serie. Printre acestea se numără caracteristica anti-glare care face ecranul mai puțin obositor că e vorba de o cameră cu multă lumină sau nu.
Modelul acesta e unul bun pentru acasă, dar nici cei din sectorul business nu-l vor ocoli.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată precum un ultrabook și are performanțe excelente. Să nu iuităm că are preinstalat Windows 10.

ASUS X541UA-XO032T, laptop cu Windows și i5 Skylake

Procesorul din dotare e un i5 cu două nuclee, fiind ajutat de un cip grafic Intel HD. E mare păcat că nu au pus și grafică dedicată de la Nvidia, dar nu cred că o să aveți nevoie de mai mult.
Memoria RAM e DDR4 e una performantă de 4 giga, dar nu ar fi stricat dacă era de 8 giga.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție HD și caracteristica anti-glare.
Pentru stocare acest PC se folosește de un hard de 1000 de giga care are 5400 rotații. Nu ar fi stricat dacă ar fi avut SSD, dar nici nu vă oprește nimeni din a instala unul.
Unii nu văd avantajele unui sistem de operare preinstalat, acestea fiind legalitatea (e un software legal), siguranța (e instalat din fabrică și nu de un „meseriaș” care a luat o copie de pe net și care poate că are malware/viruși), convenabilitatea (poți intra pe net din prima).

Pentru achiziția acestui model ar fi prezența sistemului de operare, că nu costă prea mult, aspectul plăcut, portabilitatea bună (greutatea e una redusă de 2kg, iar bateria cu 3 celule ține de la 2-3 ore în sus) și că are o tastatură ok.
Din păcate nu are LAN gigabit, dar nu știu dacă vă va încurca în vreun fel.

Deci, dacă te interesează un laptop office pentru acasă sau la birou atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Mi-ar plăcea dacă pe viitor ar pune în laptopuri doar SSD-uri și dacă ar renunța la unități optice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu