Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

ASUS X541UA-XO358T, model multimedia cu SSD

Pentru cei interesați de un model performant care să se descurce la sarcini multimedia și care să aibă integrate componente noi recomand acest model ASUS X541UA-XO358T. E un laptop cu procesor i5, SSD și Windows preinstalat. Deci, e un notebook premium pentru acasă ori la birou.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un notebook care arată bine și are o portabilitate decentă deoarece are o baterie cu 3 celule și o greutate de 2 kilograme. Din imaginea de alături se poate vedea că arată bine, iar la final e un clip cu despachetarea unui model similar.

ASUS X541UA-XO358T, model multimedia cu SSD

Pe partea de specificații acest model are un ecran de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli și cu strat anti-glare.
Vine cu sistem preinstalat, mai exact cu Windows 10, iar pentru editări de documente vine cu Office 365 Trial.
Bateria e una cu 3 celule care ține undeva la 2-4 ore în funcție de ce faceți pe laptop.
Pentru ca totul să ruleze fluent e dotat cu SSD de 128 giga, iar procesorul i5 va susține și el sarcinile costisitoare deoarece scoate 4145 puncte la benchmark.
Pe partea de rețea are wireless N și placă 10/100. Aceste două plăci de rețea sunt suficient de rapide pentru ca dvs să nu stați prea mult atunci când vreți să descărcați ceva.
Poate fi conectat la un televizor HD deoarece are porturile necesare cum ar fi HDMI și VGA (primul fiind mai bun).
Memoria RAM de 4 giga e una suficientă, iar dacă vreți să mai adăugați atunci trebuie știut că laptopul suportă până la maxim 12 giga DDR4.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, portabilitatea decentă și componentele de generație nouă.
Din păcate nu are placă video cu memorie dedicată, dar nu văd neaparat un lucru rău în asta.

Deci, pentru cei interesați de un laptop pentru acasă recomand acest model întrucât e ușor de folosit și are multe alte atuuri.
Dacă neaparat vrei un model cu placă video dedicată atunci aici găsești câteva alternative, iar pentru cei care vor un hard mai mare există modelul X541UA-XO032T.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu