Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X541UJ-GO001T, laptop din seria Vivobook cu placă video dedicată

Asus X541UJ-GO001T poate fi alternativa perfectă la un laptop mai vechi sau la un desktop dacă un ecran de 15 inci ar fi de ajuns. Spun asta deoarece spațiul de lucru e suficient și imaginea e de tip 768p. Poate că un monitor ar fi mai atractiv, dar depinde ce aplicații veți utiliza. Oricum, se poate conecta orice televizor/monitor la acest laptop datorită ieșirii video. Deci puteți folosi laptopul la prezentări și să vizionați un conținut pe un ecran ceva mai mare..

Arată bine și nu e singurul model lansat, există chiar și unul fără placa video NVIDIA. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X541UJ-GO001T, laptop din seria Vivobook cu placă video dedicată

Prețul mi se pare destul de bun pentru are și Windows 10 preinstalat, iar fără el laptopul putea fi ceva mai accesibil. Oricum, ulterior tot trebuia să instalați sistemul fie de pe un DVD fie de pe un stick USB 3.0 (e mult mai rapid).

Procesoarele sunt de mai multe feluri, dar pentru un utilizator cu pretenții mici, acest laptop poate fi mai de ajuns. E vorba de un Core i3 Skylake cu tehnologie de economisire a energiei, iar performanțele sunt limitate. Totuși, e mult peste generațiile din anii trecuți, dar două generații consecutive nu prezintă diferența atât de mari. Placa video integrată e destul de utilă atunci când vă doriți o autonomie mare, dar de ce mai multe ori, pentru conținut media placa video dedicată excelează. Comutarea între ele e automată dacă aveți toate driverele.

Consider că un hard disk de 500 GB oferă destul spațiu de stocare și multitaskingul e plăcut cu 4GB RAM DDR4. Acuma că vedem tot mai multe laptopuri cu DDR4, sincer mi-aș dori să văd mai des și laptopuri cu tastatură iluminată pentru a nu mai avea nevoie de o lampă de birou.

Se poate pune orice la acest laptop deoarece are atât bluetooth cât și tehnologia wireless, adică se pot utiliza periferice wireless și cu fir.

Plusuri: arată destul de bine, dotări numeroase, fiabilitate ridicată, Windows 10, preț corect.
Minusuri: nu am găsit.

Asus X541UJ-GO001T poate fi laptopul ideal dar există și o variantă identică dar cu alt nume care nu are acea placă video dedicată, motiv pentru care e mai ieftin.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu