≡ Meniu

Asus X541UV-XX104T, laptop cu sistem de operare Windows 10

Laptopul Asus X541UV-XX104T e unul care chiar îmi place deoarece e mai portabil decât restul laptopurilor și chiar dacă nu e foarte subțire, are doar 2 kg. E vorba de o generație ceva mai nouă și care arată ceva mai bine decât anterioarele pentru că a împrumutat câteva aspecte ale seriilor mai avansate. Această serie poate fi mai multe culori, dar cea mai populară e argintiul deoarece poate crea impresia că e vorba de o carcasă din aluminiu(acel gri deschis).

Dacă un desktop nu vă este pe plac atunci un laptop e singura alternativă pentru că e compact și oferă cam aceleași porturi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X541UV-XX104T, laptop cu sistem de operare Windows 10

Apreciez că vine cu cea mai nouă generație de memorie RAM – DDR4, iar spațiul de stocare e generos însă un SSD e superior. Deci se poate înlocui hardul cu un SSD dacă nu vă trebuie spațiu intern generos, iar un rack extern poate fi util (folosiți hardul intern ca unul extern). Are o placă video GeForce 920MX care e suficient de bună pentru cei care nu sunt gameri înrăiți dar e loc de mai bine. Există și varianta 940MX care e ceva mai bună dar diferențele nu sunt chiar așa de vizibile. Procesorul e foarte important când vă doriți un laptop foarte bun și în acest caz e vorba de Core i5 din a 6-a generație.

Chiar dacă are o baterie de 3 celule, autonomie maximă e destul de generoasă și poate fi atinsă în modul economic. Windows 10 e cel mai bun sistem de operare pentru un laptop și nu aș recomanda altul deoarece doar Windows 10 poate evidenția mai bine performanțele sale.

Plusuri: greutate redusă, autonomie satisfăcătoare, design modern, componente interesante, memorie DDR4 și altele.
Minusuri: nu sunt.

Asus X541UV-XX104T e una dintre cele mai bune alegeri de pe piață și care e oferită de un brand foarte bun. Designul interior e destul de atractiv și cred că se mai putea lucra la cel exterior, în special la grosimea sa. Deschis, laptopul arată ca unul multimedia premium și poate pe viitor vom vedea și astfel de modele cu carcasă metalică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu