≡ Meniu

Asus X550CA-CJ517H, laptop cu Windows 8 și Pentium 2117U

Asus X550CA-CJ517H vine dotat cu un procesor Pentium IvyBridge model 2117u și cu Windows 8 preinstalat. Prezența sistemului de operare înseamnă că nu trebuie să vă bateți capul cu instalarea OS-ului și a driverelor aferente. Ar fi fost interesant să vină cu 8.1, dar oricum o să puteți să-i faceți upgrade.
Un notebook precum acesta ar fi numai bun pentru cei care vor un laptop office ușor de utilizat și care nu are un cost de achiziție prea mare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar în acesta e inclus sistemul de operare. Datorită acestui lucru eu zic că acest PC portabil e numai bun pentru cei care au o firmă întrucât astfel nu o să trebuiască să cumperi separat o licență.

Asus X550CA-CJ517H, laptop cu Windows 8 și Pentium 2117U

Pe partea de specificații acest model e unul care excelează deoarece are procesor Pentium 2117U cu cip grafic Intel HD, 4 GB memorie RAM (pot fi adăugați până la 8 GB) și un hard de 500.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar pentru ca acesta să fie bun la sarcini multimedia e și glare, adică strălucitor.
Legat de portabilitate trebuie spus că are 4 celule și că are o greutate de 2,3 kilograme. Deci, bateria o să țină vreo 2-3 ore.

Plusurile modelului acesta ar fi aspectul plăcut, fiabilitatea crescută (ca oricare alt produs marca Asus) și disponibilitatea unității optice.
Contra achiziției sau minusuri ar fi prețul de peste 2000 de lei (poate că acum e la ofertă și costă mai puțin) și că nu are o portabilitate prea bună. Prezența tastaturii numerice e cam o treabă care mie nu-mi place, dar în cazul în care o să folosiți aparatul pentru sarcini business atunci acest lucru o să vă fie util.

De final pot să zic despre acest model că e bun pentru sarcini office și în cazul în care vrei ceva nu chiar performant. Cu el o să poți rula diferite sarcini cum ar fi browsing, editare de documente și vizionat filme HD. Pentru mai mult, adică editări video ar trebui să te orientezi înspre un model mai puternic.
Pentru a-ți face o părere despre cum arată și ce poate îți recomand clipul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu