≡ Meniu

Asus X550JK-XX116D, laptop cu placă video GTX

Asus X550JK-XX116D e un laptop dintr-o serie nouă și care dorește să fie una de gaming. Componentele hardware sunt destul de impresionante și sunt prezente pe alte laptopuri (în special la cele dedicate jocurilor). Acestea nu sunt pentru uz business deoarece nu are carcasă robustă, cititor de amprentă, DisplayPort etc. Apreciez că poate rula cam orice joc și numai la detalii medii, deoarece sunt câteva jocuri noi care cer ceva mai multe resurse hardware. La acesta nu puteți pune prea multă memorie RAM deoarece are doar 1 slot de memorie RAM care e e liber.

Există o mulțime de laptopuri din generația X550 care pot fi considerate ca alternative. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X550JK-XX116D, laptop cu placă video GTX

Procesorul Core i7-4710HQ e unul dintr-o serie destul de reușită și care oferă performanțe superioare. Ecranul de 15 inci e unul cu imagine 1366 cu 768 pixeli. Pe partea de memorie, cred că 8GB RAM e nevoie pentru cei pasionați de jocuri iar asta presupune un mic upgrade. Are un hard cu capacitate de 1TB iar pentru performanțe mai bune, un SSD poate fi instalat.

Placa video GTX 850M e prezentă pe multe laptopuri de gaming și se poate observa că laptopurile sunt tot mai ieftine cu trecerea timpului. La un moment dat, se va ajunge să vă puteți lu un laptop la prețul unui desktop. Totuși, există niște diferențe în special la partea de upgrade-uri dar și consum de resurse. Greutatea laptopului e undeva la 2.4 kg deci cât cea a unui laptop clasic și se datorează în special configurației mai performante.

Sistemul de operare e Free DOS iar dacă nu știți ce sistem să alegeți atunci eu vă recomand Windows 8.1, dacă primiți drivere de pe site-ul producătorului. Nu vă recomand driverele oferit de Windows deoarece sunt prea generale.

Plusuri: placa video de ultimă generație, suficient spațiu de stocare, procesor performant, autonomie bună în mod economic etc.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Asus X550JK-XX116D poate fi folosit cam pentru orice deoarece e performant, are multe porturi, e fiabil și arată bine. Jos am pusu n clip din care se poate observa că nu arată mult mai diferit față de un laptop similar X550.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu