≡ Meniu

Asus X550JK-XX153D, notebook cu SSD și i7-4710HQ

Asus X550JK-XX153D e un laptop de gaming care e dotat cu unul dintre cele mai puternice procesoare de pe piață – i7-4710hq. Pe lângă acest procesor vine cu SSD de 256 giga și cu cip grafic GTX 850M. Aceste două componente îi furnizează puterea de care are nevoie, pe lângă procesor care e directorul.
Se adresează celora care vor un laptop pentru jocuri ori pentru sarcini solicitante.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar dacă te interesează ceva cu un hard mai mare și un preț inferior atunci ar trebuie să te orientezi înspre Asus X550JK-XX116D care nu are Solid State Drive, dar are hard de 1TB.

Asus-X550JK-XX153D

Alternative

Specificații care te interesează la acest model ar fi procesorul i7 quad core, cei 8GB memorie RAM și placa video GTX. Deoarece are numai componente de top nu trebuie să vă așteptați de la baterie să țină mult, cu atât mai mult cu cât aceasta are 4 celule. Astfel, aceasta o să țină maxim două ore.
M-ași fi așteptat să vină cu wireless ac, dar din părți.

Avantajele unui astfel de laptop ar fi prețul nu prea mare, că vine cu performanțe bune, că arată bine și fiabilitatea.
Dezavantaje sunt, mai exact lipsa wi-fi ac, că nu are rezoluție mai mare și că bateria nu ține mai mult.

De final pot spune legat de acest model că e unul foarte aspectiv și că îți va furniza puterea necesară pentru editări ori jocuri. Mi-aș fi dorit să aibă ecran 4K, dar asta i-ar fi ridicat prețul la vreo 4-5000 de lei.
Alături poți vedea un clip în care e prezentat acest notebook.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu