≡ Meniu

Asus X550JK-XX166D, laptop cu i7-4710HQ Haswell

Asus X550JK-XX166D e un laptop foarte bun, nu pentru că vine de la Asus, ci datorită componentelor integrate cum ar fi procesorul i7 quad core, placa video GTX 850M și memoria RAM de 8 giga. Cu aceste specificații poți rula orice joc fără probleme. Iar, dacă vrei să folosești laptopul pentru editări video atunci și acest lucru e posibil.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop al anului 2015 cu specificații de top cum ar fi cele menționate mai sus.
Alături am pus și o imagine pentru a-ți face o opinie despre cum arată. Poți vedea că e un laptop cu aspect specific seriei X550.

Asus X550JK-XX166D, laptop cu i7-4710HQ Haswell

Alte caracteristici care te-ar interesa la acest model ar fi ecranul cu rezoluție 1366×768 pixeli, capacitatea hardului de 1 TB, greutatea de 2,45 kilograme și bateria de 4 celule. Piesa de rezistență e procesorul deoarece vorbim despre un model i7-4710HQ care e printre cele mai bune procesoare ale momentului.
Memoria RAM a sistemului e una de 8 giga, iar datorită acesteia vei putea rula orice. Evident că în cazul laptopurilor noi se poate adăuga mai mult RAM, dar eu zic că această capacitate e una suficientă.
Pe partea software nu are sistem de operare, dar i se poate pune orice de pe un disc DVD ori de pe o memorie USB. Eu recomand să-i instalați Windows 10 64 bit de pe un stick USB 3.0 deoarece acesta e cel mai avansat sistem de operare, iar instalarea va decurge rapid.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu are un cost prea mare, tehnologia de generație nouă care e integrată și puterea de procesare.
Din păcate nu are SSD, dar asta nu e un minus chiar așa de mare. Puteți să-i puneți un SSD înlocuind hardul ori unitatea optică cu un caddy și SSD-ul.

Deci, dacă te interesează un laptop care să arate bine și să nu coste prea mult îți recomand acest model care e unul „multifuncțional”.
Cum arată și ce poate face se poate vedea din imaginea de mai jos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu