≡ Meniu

Asus X550JX-XX016D, laptop multimedia cu 4 celule

Asus X550JX-XX016D e un laptop de tip multimedia dotat cu procesor i5-4200H și cu placă video GTX 950 de la Nvidia. Este numai bun la jocuri ori sarcini complexe deoarece componentele menționate anterior vor furniza toată puterea de care ai nevoie.
Se adresează celora care vor un laptop de tip desktop replacement care să fie util la orice. Din păcate nu vine cu sistem de operare, iar acesta ar fi singurul minus.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată excelent și vine cu lucruri integrate care nu le găsești la alții. Aici mă refer la procesorul Broadwell care consumă puțin curent și placa video GTX care-i foarte performantă.

Asus X550JX-XX016D, laptop multimedia cu 4 celule

Procesorul i5 e unul dual core (la benchmark scoate 4426 puncte) și are cip grafic Intel HD integrat. Acest cip funcționează alături de cel Nvidia pentru ca dvs să beneficiați de consum de curent minim, deci de o autonomie extinsă.
Capacitatea hardului e una de 500GB, iar memoria RAM e una de 4GB. Eu zic că nu aveți nevoie de mai mult de 4 giga și de aceea nu e nevoie să-i faceți un upgrade.
Pentru instalarea sistemului de operare vă recomand să utilizați un stick USB. Se poate utiliza și unitatea DVD, dar e mult mai ușor de pe stick. Eu recomand Windows 8.1 deoarece în momentul de față e cel mai avansat sistem, iar la un moment dat puteți instala Windows 10 deoarece încă nu e chiar așa de stabil.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție nu prea mare, că arată bine, că are o fiabilitate ok și că vine cu componente bune.
Contra ar fi că nu are SSD și Windows preinstalat.

Deci, dacă te interesează acest model atunci trebuie să-ți spune că dacă îl alegi atunci o să faci o alegere inspirată. Chiar nu ai prea multe alternative la acest model, acesta fiind cel mai bun dacă e să ne uităm la raportul preț-calitate.
Despre cum arată se poate vedea mai bine din clipul de alături. Poți vedea că aspectiv nu diferă cu mult față de restul seriei X550.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu