≡ Meniu

Asus X550JX-XX017D, laptop cu i7 și GTX 950M

Laptopul Asus X550JX-XX017D e alegerea corectă pentru cei cu pretenții ceva mai mari iar un procesor cu frecvență mică nu e alegerea corectă (unul cu tehnologie de economisire a energiei, low voltage). Cu siguranță, nu e ultimul laptop din seria X și pare că acesta e cel mai performant. Performanțele sale sunt superioare dar era bine să fi avut ceva mai multă memorie RAM deoarece poate fi un laptop de gaming. Oricum ecranul e HD și atunci cerințele jocurilor nu sunt foarte mari. Puteți încerca să jucați diverse jocuri la detalii medii și lista e foarte lungă ținând cont de componentele sale.

Nu e genul de laptop care poate fi folosit împreună cu un televizor pentru a juca jocuri, dar nu vă oprește nimeni. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X550JX-XX017D, laptop cu i7 și GTX 950M

Pentru o mai bună experiență de gaming, vă recomand seria N sau cea RoG. Acesta are un i7 Haswell cu frecvență decentă – 2.6GHz, iar aceasta poate să crească până la 3.6 GHz. Placa video e una de HD 4600 iar pentru jocuri are GTX 950M. Restul configurației e cu 4GB RAM, hard generos și ecranul e de 15 inci (evident din numele seriei).

Dotările sale nu diferă cu nimic de cele ale altor laptopuri. bateria de 4 celule nu oferă multă autonomie cu o așa configurație dar în mod office oferă suficient. Dimensiunile sale sunt destul de reduse dar cred că se putea mai bine (dacă ar fi renunțat la unitate DVD, VGA și card reader). E destul de performant și chiar dacă pare a afi mai scump decât un desktop, nu uitați că desktopul are nevoie de monitor și nu e portabil roi compact.

Plusuri: arată bine, performanțe mari, destule USBuri, fiabilitate și preț decent.
Minusuri: nu are Windows preinstalat.

Asus X550JX-XX017D funcționează perfect cu Windows 8.1 și versiunea pe 64 de biți e obligatorie. Din clipul de jos se poate observa cam cum arată întreaga seria X550, iar diferențe nu prea există (poate doar la culoare). Sunt multe tipuri de configurații iar cele mai ieftine sunt cele cu configurație office adică care nu au placă video dedicată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu