≡ Meniu

Asus X550JX-XX018D, laptop cu SSD mare

Asus X550JX-XX018D e un model ceva mai avansat și chiar dacă e un laptop seria X, are procesor de gaming, SSD și placă video GTX. De aceea, acest laptop nu e foarte ieftin însă nici foarte scump. Laptopurile sunt tot mai accesibile și de multe ori nu e nevoie de performanțe foarte mari. Un desktop nu mai pare așa atractiv deoarece mulți vor gadgeturi cât mai portabile. Un laptop poate fi folosit ca media player sau poate fi luat chiar la locul de muncă.

Se poate conecta un televizor sau monitor cu ajutorul portului HDMI iar această funcție e disponibilă pe orice laptop. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X550JX-XX018D, laptop cu SSD mare

E vorba de i7- 4720HQ care e prezent pe multe laptopuri de gaming și nu numai. Are un ecran de 15 inci iar imaginea e doar HD și multe laptopuri de gaming au ecran 1080p. Restul componentelor sunt bune în acest buget: 4GB de RAM și SSD de 240GB. Prefer un SSD deoarece e mult mai bun iar filmele și restul fișierelor multimedia le țin pe un hard disk extern. Astfel, pot conecta hardul la televizor pentru a viziona conținutul media. Și laptopul poate fi folosit pentru a viziona un film, de exemplu, însă de la distanță mică. Un televizor sau chiar monitor, poate oferi o experiență diferită (mai bună, dar depinde de ce modele discutăm).

Pe acesta aș pune Windows 10 pe 64 de biți deoarece e cel mai nou și chiar dacă ar fi avut 8.1, voi puteți face upgrade. Dacă nu vă plac laptopurile de gaming pentru că nu vă jucați jocuri, puteți alege unul cu Core i5 și placă video simplă.

Plusuri: performanțe mari, preț atractiv, destul de portabil, fiabil și elegant.
Minusuri: nu are ecra 1080p.

Asus X550JX-XX018D poate înlocui un desktop de gaming deoarece are componente pe măsură însă doar ecranul nu impresionează. Mă refer la faptul că e de 15 inci și cu imagine HD. Acest laptop are nevoie doar de un mouse, un router wireless cu WiFi ac și poate o geantă (dacă călătoriți des și îl vreți mai tot timpul alături de acesta).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu