≡ Meniu

Asus X550JX-XX129D, laptop cu i5 pentru sarcini multimedia

Asus X550JX-XX129D e un laptop de 15 inci care vine cu componente de top pentru a putea rula orice rapid. Aceste componente sunt procesorul i5 și placa video GTX 950M de la Nvidia. În cazul în care te-ar interesa un model mai puternic cu i7 îți recomand modelul X550JX-XX130D.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de generație nouă cu componente foarte bune, iar dacă vrei ceva cu i7 atunci aici găsești ceva ce te-ar interesa.
Aspectul poate fi văzut din imaginea de alături, iar dacă vă interesează cum arată mai în detaliu atunci îți recomand să te uiți la clipul pe care l-am postat la final.

Asus X550JX-XX129D, laptop cu i5 pentru sarcini multimedia

Pe partea de specificații acest model ar fi recomandat de procesorul i5-4200H, cei 4 giga de RAM și placa GeForce GTX. Această placă video e una dintre cele mai bune de pe piață, iar din această cauză o să poți rula orice joc la orice detaliu.
Mi-ar fi plăcut să vină cu SSD și cu wireless ac, dar e bine și așa pe moment.
Unitatea optică are o oarecare utilitate, dar poate că ar fi fost mai bine dacă nu ar fi avut-o deoarece majoritatea programelor pot fi cumpărate de pe net, iar sistemul de operare puteți să-l instalați și de pe stick (USB 3.0 de preferat).

Pe partea de lucruri pozitive ar fi că vine șa un cost mic, că arată bine, că are multe porturi și că are o autonomie ridicată. Bateria nu ține cât de mult mi-aș fi dorit, dar ține suficient deoarece are 4 celule. Alte modele vin cu două celule, ceea ce înseamnă o autonomie mult mai mică decât a acestui model.
Contra ar fi că nu are SSD. O astfel de componentă o poți monta în locul DVD-ului cu un hdd caddy ori în locul hardului, iar hardul îl pui într-un rack.

Concluzia mea legată de acest model e exact ceea ce vă trebuie dacă vă pasionează jocurile, filmele la calitate ridicată și editările video.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată acest model vă recomand clipul de alături.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mihai

    Salut. De ce firma este fabricat HDD. Am citit cateva comentarii pe emag si cei ce au cementat spun ca au probleme cu HDD. eu zic ca are 7200 rpm si ca e bun si e normal sa vibreze .

Lasă un comentariu