≡ Meniu

ASUS X550JX-XX129T, laptop gaming cu Windows 10

ASUS X550JX-XX129T e un laptop cu procesor i5 care are două nuclee, iar pentru ca jocurile să ruleze fluent e dotat și cu placă video GTX 950M de la nVidia. Laptopul acesta poate fi utilizat din prima deoarece vine cu sistem de operare preinstalat, fiind vorba de Windows 10.
Un astfel de model se adresează celora interesați de un PC portabil, dar puternic în același timp.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are sistem de operare de generație nouă. Acest sistem te va ajuta să poți juca orice joc nou fără vreo problemă. Vă puteți forma o opinie despre cum arată și ce poate din imaginea alăturată, dar și din clipul de la final.

ASUS X550JX-XX129T, laptop gaming cu Windows 10

Procesorul din dotare e un i5-4200 și e susținut în jocuri de cei 4GB memorie RAM și placa video GeForce GTX 950M. Acest procesor are integrat un cip grafic Intel HD care va funcționa când nu vă jucați, iar în jocuri rulează placa video dedicată.
Pe partea de stocare are un hard de 1TB, iar unitatea optică vă va ajuta să instalați programe de pe CD-uri ori DVD-uri. Hardul e unul rapid cu 7200 rotații, iar pentru o accelerare suplimentară ar fi bine să instalați un SSD.
Ca porturi care ar merita menționate aș preciza două USB-uri 3.0, portul VGA și HDMI-ul. Ultimele două te vor ajuta să poți conecta un meonitor la laptop ori un televizor HD.
Stă decent pe partea de portabilitate întrucât vine cu o baterie care are 4 celule și care ține vreo 3-4 ore, maxim.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție corect, prezența SO-ului, că i se poate face upgrade (cu SSD și mai mulți RAMi).
Contra achiziției ar fi că nu are SSD și mai multă memorie.

Deci, dacă ești interesat de un laptop puternic care poate face oricărei sarcini atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături se poate vedea că modelul acesta e unul avansat din toate punctele de vedere și că arată mai mult decât decent.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu