≡ Meniu

Asus X550JX-XX130D, laptop multimedia cu i7-4720HQ

Asus X550JX-XX130D e un laptop al anului 2015 care vine cu un ecran de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, procesor i7 și placă video GTX. Datorită acestor componente laptopul de față e unul perfect pentru diferite sarcini cum ar fi jocuri, editări video și navigat pe net. Chiar dacă ecranul nu e Full HD trebuie știut că puteți vedea filme Blu-ray cu ajutorul lui întrucât îl puteți conecta la un televizor prin intermediul portului HDMI.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată formidabil, ci și care are o portabilitate ok, zic eu. Greutatea e una de 2,4 kilograme și o baterie cu 4 celule care ține vreo 3-4 ore. Autonomia depinde foarte mult și de cum folosiți acest laptop.
Din imaginea de alături poți să-ți faci o părere despre cum arată acest laptop. Se poate observa că e un laptop cu aspect clasic Asus… ceea ce e foarte bine.

Asus X550JX-XX130D, laptop multimedia cu i7-4720HQ

Pe partea de specificații se remarcă prin ecranul mare de 15 inci de tip glare, procesorul i7-4720HQ quad core, cei 4 giga memorie RAM și hardul de 1TB cu 7200 rotații pe minut.
Pentru ca toate jocurile să ruleze excelent avem la dispoziție o placă video GTX model 950M de la Nvidia, iar memoria acesteia e de 2 giga.
Din păcate nu vine cu sistem de operare și de aceea eu vă recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB ori de pe un hard extern. Evident că având unitate optică puteți instala sistemul de operare și de pe DVD, dar asta durează mai mult.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că arată bine, că are un incredibil raport între preț și calitate, fiabilitatea ridicată, că are multe porturi, că are unitate optică.
Contra ar fi că nu are wireless ac.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii deoarece vine cu cele mai bune componente și cu multe posbilități de conectare a diferitelor aparate.
Pentru a vă face o părere despre modelul X550JX-XX130D vă recomand clipul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu