≡ Meniu

Asus X550LD-XX064D, laptop galben cu configurație multimedia

Asus X550LD-XX064D arată ca oricare alt model, când vine vorba de finisajele de la interior. Capacul pe galben nu afectează în nici un fel prețul laptopului, iar când laptopul e deschis nici nu prea se observă capacul (culoarea galbenă). Designul e ceva mai compact de aceea și greutatea e mai redusă. Însă cred că și bateria laptopului are o legătură cu greutatea laptopului (e de 2 celule). Cu cât e mai mică bateria, cu atât autonomia de lucru e redusă însă nu cu mult în cazul noilor procesoare (deoarece sunt mai eficiente).

Alternative sunt laptopurile cu performanțe mai mari deoarece nu văd de ce ați alege unul mai slab. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X550LD-XX064D, laptop galben cu configurație multimedia

Are un display de 15 inci cu imagine HD și calitatea e bună pentru un ecran așa de mic. Totuși, ecranul nu mi se pare chiar așa de mic dacă e un gadget care-l folosiți de la o distanță mică. Se poate conecta un televizor sau monitor la el deoarece are ieșiri video corespunzătoare.

Pe lângă placa video Intel HD Graphics, laptopul are GeForce 820M de 2GB care poate rula jocuri. Performanțele plăcii video depind și de restul componentelor (procesor și RAMi). La acesta procesorul e unul Core i3-4030U de 1.9 GHz și face parte din familia Haswell. Nu cred că ar avea sens să puneți mai multă memorie RAM dacă laptopul nu suportă mai mult

Pe partea de dotări. laptopul de sus are: USBuri 3.0, USB 2.0, VGA, HDMI, ieșire audio, WiFi, bluetooth etc. Sistem de operare e Free DOS deci trebuie ca voi să instalați ulterior Windows 8.1. Nu recomand o versiune mai veche deoarece nu-i va evidenția performanțele și cea pe 64 de biți e obligatorie.

Plusuri: are placă video dedicată, procesor Core i3 Haswell, tehnologie bluetooth etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus XX064D e pe galben dar nu diferă cu mult față de cel de jos. Poate că procesorul e diferit și finisajul e în totalitate pe negru, dar în rest nu veți observa diferențe. Sper să faceți alegerea corectă iar dacă nu vă interesează prea mult culoarea, atunci aveți din ce alege deoarece acest brand oferă multe soluții.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu