≡ Meniu

Asus X550LDV-XX623D, laptop multiple întrebuințări

Asus X550LDV-XX623D e unul dintre cele mai bune laptopuri de pe piață prin prisma prețului și a configurațiilor în care e disponibil. Acesta vine ca succesorul seriilor X54 și X55, iar diferența se vede foarte clar în sensul că arată mult mai bine… destul de mult precum laptopurile Mac.
Un laptop precum acesta se adresează celora care vor ceva puternic pentru acasă ori la birou, iar configurațiile vor fi placul tuturor deoarece vine cu procesoare Intel ori AMD, iar plăcile sunt dedicate ori integrate.

Costul de achiziție nu e deloc mare deoarece acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop de 15,6 inci cu tastatură ușor de folosit și curățat.

Asus X550LDV-XX623D, laptop multiple întrebuințări

Lucruri pe care eu le apreciez la această serie ar fi că vine cu procesoare noi și foarte rapide (acesta vine cu i3-4010U), că are o portabilitate superioară și că nu costă prea mult. E chiar interesant cum prețurile au scăzut foarte mult pentru laptopuri și cum un laptop precum acesta poate fi luat la sub 2000 lei.
Sunt și lucruri pe care eu nu le apreciez adică că are ecran doar HD, că nu are SSD și că placa wireless nu e una cu suport ac. Sper ca generațiile anterioare să vine că wi-fi dual band și cu SSD.

Deci, dacă te interesează un laptop nu prea scump și care să arate bine atunci un model precum acesta ar fi foarte bun. Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată și ce poate modelul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu