≡ Meniu

Asus X550VX-XX015D, laptop ieftin cu placă video GTX 950M

Laptopul Asus X550VX-XX015D e unul dintre cele mai noi laptopuri de la acest brand și nu e singurul care poate rula jocuri la de talii medii spre maxime (depinde și de joc). Ținând cont că are un ecran HD, jocurile vor rula la detalii destul de mari, dar laptopul poate fi conectat la un televizor prin intermediul unui cablu HDMI. Astfel, calitatea video e mai bună chiar și când vă decideți să vizionați filme. Laptopul a fost conceput pentru muncă de birou, dar poate fi luat în excursii sau chiar în oraș datorită designului său compact.

Alternativele sunt destul de multe deoarece nu e vorba de un laptop foarte ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X550VX-XX015D, laptop ieftin cu placă video GTX 950M

Procesorul său e un Core i5-6300HQ care e conceput pentru sarcini grele cum ar fi jocurile și nu numai. Acesta e însoțit de o placă video integrată destul de bună însă e utilă doar când vă doriți autonomie mare ori nu solicitați laptopul mai mult.

Un ecran mai bun veți găsi pe laptopurile mult mai scumpe, care fac parte din segmentul premium. Mă refer la un panou iPS sau chiar la o rezoluție 1080p/Ultra HD.

Hard diskul său nu e unul clasic ci e de 7200 RPM cu spațiu de stocare generos. Un SSD e mult peste un hard disk deoarece sistemul pornește rapid iar aplicațiile instant. Placa video dedicată e foarte bună deoarece face parte din seria GTX și vă poate fi de folos dacă vă plac jocurile 3D. Designul e similar cu cel al altor modele din seria X, doar că la acesta e vorba de o combinație de culori. Porturile sunt bine poziționate, astfel că puteți conecta ușor ce vă doriți la acest laptop.

Plusuri: are performanțe impresionante, spațiu de stocare mare, suportă upgrade-uri (mai are un slot de memorie liber), design elegant.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus X550VX-XX015D e doar unul din multele laptopuri ale seriei X550, deci veți găsi modelul care vi se potrivește ori care vi-l permiteți. Performanțele sunt impresionante dacă alegeți să mai puneți memorie RAM ori chiar să cumpărați varianta cu Core i7. Se poate observa din clipul de mai jos cât de bine se descurcă această serie nouă:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu