Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X550VX-XX015T, laptop multimedia cu GTX 950M

Asus X550VX-XX015T nu e chiar un laptop laptop pentru jocuri deoarece are nevoie de un procesor puțin mai bun dar și memorie RAM mai multă, însă nu trebuie să uităm că e vorba de un ecran HD și nu FullHD. Totuși, multe jocuri 3D recent lansate cer configurații tot mai bune și pentru acestea e nevoie și de un sistem de răcire avansat. Oricum, componentele recent lansate sunt ceva mai eficiente motiv pentru care nu mai degajă atâta căldură și laptopurile nu mai trebuiesc să fie așa de mari.

Alternativele sunt laptopurile cu placă video mai simplă dacă nu aveți un buget mare sau poate unul din seria Republic of Gamers. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X550VX-XX015T, laptop multimedia cu GTX 950M

O parte din aceste componente hardware sunt prezent e pe laptopurile dedicate gamerilor. Mă refer la procesorul de tip HQ și placa video dedicată din seria GeForce GTX. Nu sunt chiar cele mai avansate componente, dar nu le veți găsi pe orice laptop simplu. Poate un minus al acestui laptop ar fi ecranul care nu oferă nimic special. Datorită designului său, nu suportă prea multă memorie RAM iar cea de 4GB DDR4 e integrată, dar voi mai puteți pune 4GB dacă vreți să aveți 8GB pentru jocuri. Pentru un laptop un număr cât mai diversificat de porturi și tehnologii wireless e un plus și nu trebuie să fie multe de același fel (multe USBuri).

Windows 10 e un sistem de operare foarte bun pentru noile laptopuri și desktopuri, iar dacă un laptop nu-l are atunci trebuie să-l instalați ulterior cu ajutorul unui stick USB 3.0 (datorită vitezei de transfer a datelor).

Plusuri: performanțe destul de mari pentru un laptop cu design clasic, Windows 10 preinstalat, arată bine și hard disc performant.
Minusuri: nu are destulă memorie RAM pentru jocuri (mai e nevoie de 4GB).

Asus X550VX-XX015T e una dintre cele mai bune laptopuri cu design clasic dar pentru jocuri, eu tot aș recomanda un laptop din seria Republic of Gamers. Cel din clipul de jos e pre negru și e cea mai performantă variantă oferită de această serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu