≡ Meniu

Asus X550VX-XX016D, laptop gaming cu i7-6700HQ și GTX 950M

Dacă vrei un laptop bun la jocuri la un cost ok atunci îți recomand modelul ASUS X550VX-XX016D. Vine cu procesor i7-6700HQ și are placă video GTX 950M.
E un laptop cu construcție hardware interesantă deoarece are integrat unul dintre cele mai puternice procesoare de la Intel și placa video GTX 950M care e din clasa 1, adică e o placă foarte bună la jocuri.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un laptop puternic care arată bine și face față celor mai complexe solicitări.

Asus X550VX-XX016D, laptop gaming cu i7-6700HQ și GTX 950M

Pe partea de caracteristici se laudă cu un ecran de 15 inci care are rezoluție 1366×768 pixeli (HD), procesorul i7 (scoate 8035 puncte la benchmark) și placa video dedicată de tip GTX. Memoria RAM e de 4 giga, fiind integrată, iar pentru a pune mai mult ai la dispoziție un slot liber.
Pentru stocare are un hard de 1 TB cu 7200 rotații care ar putea fi înlocuit cu un SSD.
Din păcate nu are sistem de operare, dar vine cu unitate optică pentru a instala Windows-ul.
Touchpad-ul e unul normal, dar nu aș recomanda să-l folosiți deoarece tot mai bun e un mouse.
Vine cu multe porturi USB, mai exact 3, iar două sunt de tip 3.0. Acest tip de port poate fi utilizat pentru instalarea Windows 10 de pe o memorie USB.
Deoarece are LAN 10/100/1000 se poate spune despre acest model că poate descărca la viteze Gigabit.
Portabilitatea e ok, adică are o baterie cu 4 celule și o greutate de 2,4 kilograme. Autonomia nu e punctul forte deoarece bateria ține vreo 3 ore. Oricum, asta nu contează prea mult deoarece e un desktop replacement și nu un ultrabook.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că arată bine, costul de achiziție mic, hardul încăpător și că are o greutate medie.
Din păcate nu are mai mulți RAMi (din câte am văzut s-ar părea că suportă maxim 12 giga), nu are tastatură iluminată și nici SSD. (Unitatea DVD nu e un avantaj deoarece e un lucru inutil în ziua de azi când te poți folosi de memorii USB sau de Internet).

Dacă ești interesat de un laptop puternic atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Pentru a spori performanțele ale acestui model îi poți adăuga memorie RAM și un SSD. O să vezi că va fi o diferență vizibilă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu