Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X550VX-XX017D, laptop foarte performant la preț atractiv

Laptopul Asus X550VX-XX017D e unul dintre cele mai interesante variante disponibile pe piață și care oferă componente destul de avansate. Inițial, seria X a fost una destul de accesibilă și în timp a devenit una multimedia cu componente mid-range spre high-end. Componentele de pe laptopurile de gaming sunt puțin mai bune deoarece fac parte din generații mai noi, dar nu e suficient acest aspect. Designul e destul de elegant chiar dacă nu e vorba de cine știe ce serie, pentru cei care nu știu e vorba de un finisaj Spin Line.

Sunt destul de multe laptopuri care au componente similare, doar că la alte variante procesorul e de tip U, deci e inferior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X550VX-XX017D, laptop foarte performant la preț atractiv

Componentele hardware ale acestei serii sunt cam același dar pot fi mai bune dacă e vorba de o generație mai nouă. Are un Core i7-6700HQ Skylake cu HD Graphics 530, iar pentru jocuri și filme, laptopul are o placă video ceva mai bună GTX 950M. Ecranul acestui laptop e destul de plăcut chiar și cu o imagine HD, iar jocurile vor rula destul de bine. Pentru un ecran 1080p, jocurile cer mai multe resurse, dar pentru gamerii înrăiți eu recomand o consolă.

Un desktop nu mi se pare o alegere prea atractivă deoarece ocupă spațiu și nu poate fi pus oriunde în casă. Plăcile video GTX sunt cele mai bune pentru gaming dar sunt diferite de cele de pe desktop deoarece acestea nu au un consum prea mare, deci nici performanțele nu pot fi același. Porturile sunt destul de numeroase și se poate conecta orice la acesta.

Plusuri: arată destul de bine, performanțe decente, greutate scăzută pentru ce dotări oferă și altele.
Minusuri: nimic.

Asus X550VX-XX017D nu are nevoie de Intel Kaby Lake cât timp e vorba de un procesor Skylake de tip HQ. Din clipul de la final se vede designul dar și dotările acestei serii, iar alte modele pot fi chiar pe alte culori. Oricum, pe gri mi se pare a fi cea mai inspirată alegere deoarece merge foarte bine cu negrul de la tastatură și ecran.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu