≡ Meniu

Asus X550ZE-DM049D, laptop cu ecran FullHD și Radeon R7

Cei de la Asus asu scos modelul Asus X550ZE-DM049D care e un laptop cu ecran Full HD ;i diferite caracteristici care-l fac perfect pentru jocuri, dar și sarcini solicitante. Vine la bord cu un procesor A10-7400P și cu un cip grafic Radeon R7 M265DX. Aceste două componente fac ca orice joc să ruleze fluent. Iar, dacă vrei să-l folosești pe post de laptop de afaceri atunci trebuie să menționez că are ecran anti-glare care nu te va obosi dacă o să stai prea mult în fața lui.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim unul dintre cele mai avansate laptopuri de pe piață, fiind dotat cu procesor quad core echivalent i5 și cu o placă video foarte rapidă. Dacă vrei ceva mai bun atunci te poți orienta înspre Asus X550ZE-DM048D.

Asus X550ZE-DM049D, laptop cu ecran FullHD și Radeon R7

Specificațiile sunt mai mult decât ok, ecranul fiind unul de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, iar stratul anti orbire e prezent.
Pe partea de memorie are un hard de 1TB cu 7200 rotații și multă memorie RAM (8GB). Aceste caracteristici te vor ajuta să rulezi orice în mod fluent.
Chiar dacă pe partea hardware stă foarte bine, la capitolul soft stă rău deoarece nu are OS. Eu vă recomand să instalați Windows 8.1 deoarece doar cu acest OS e compatibil.

Îmi place că e un model slim cu ecran clar, iar puterea de procesare e una deosebită. Acest lucru trebuie mulțumit procesorului AMD A10. Mă bucur că cei de la Asus au decis să integreze și astfel de procesoare pe laptopurile lor deoarece acestea sunt foarte bune.
Din păcate pe partea de portabilitate nu stă chiar așa de bine deoarece bateria e una cu doar 4 celule, iar asta înseamnă că acesta ține circa 3 ore. Un alt lucru care-i lipsește e wireless ac, iar legat de SSD pot spune că lipsește cu desăvârșire. Oricum, dacă vreți puteți să-i montați SSD, iar placa wi-fi poate fi schimbată.

Deci, acest model de notebook e unul bun pentru acasă, dar și sarcini bunsiness. Iar, dacă vreți să vedeți cum arată atunci acest lucru poate fi văzut din clipul de alături. Însă trebuie să menționez faptul că în clip e un laptop x550 din generația anterioară.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Paici

    Nu are placa video r7 de 2GB,are doar de 1 Gb si este r6,iar cea intecgrata este r5 m230 🙁

Lasă un comentariu