≡ Meniu

Asus X550ZE-DM050D, laptop multimedia cu ecran Full HD

Asus X550ZE-DM050D e un laptop care se apropie de laptopul perfect deoarece are procesor AMD A8-7200P quad core, ecran Full HD și aspect de ultrabook. E un laptop bun pentru acasă, dar și la lucru deoarece are ecran anti-glare, cip grafic Radeon R7 M260 DX 2GB (clasa 2) și un design slim.
Dacă ai nevoie de un laptop cu care să mergi la o prezentare atunci cu acesta nu o să te faci de rușine deoarece vine cu tot ce ai nevoie pentru o prezentare de nota 10.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop din generația nouă care vine cu o portabilitate extinsă și performanțe peste medie. Mai mult, acesta e compatibil cu Windows 8.1.

Asus X550ZE-DM050D, laptop multimedia cu ecran Full HD

Procesorul cu care vine acesta e un AMD A8 cu 4 nuclee, iar pentru ca toate jocurile să poată fi rulate are integrată o placă video Radeon R7 care are 2GB memorie dedicată.
La capitolul memorie RAM are 4GB, iar pentru stocarea diferitelor fișiere are un hard de 1TB. Lucrul deosebit la acest hard e faptul că are 7200 rotații, dar tot nu poate concura cu un SSD precum Kingston V300. De, aceea ar fi recomandat să-i puneți și un SSD.
Placa wireless nu e ac, dar bănuiesc că poate fi schimbată cu model ac. Asta doar dacă sunteți obsedați de viteză maximă pe wireless și aveți un abonament la net mai mare de 100 mega.
Pentru conectarea la un TV recomand să folosiți portul HDMI și să faceți setările corespunzătoare în TV.

Avantajele achiziționării unui laptop precum acesta ar fi durata ridicată a bateriei (vreo 4 ore), că e foarte performant, că nu costă mult și că are ecran Full HD.
Minusuri ar fi că nu are panel IPS și wireless dual band. Dacă vă uitați la filme și imaginea nu se vede prea bine atunci puteți înclina ecranul.

De final pot numai să recomand acest laptop deoarece chiar e un pas înainte, chiar dacă are unele lipsuri… după cum punctam mai sus.
Alături poți vedea că acest laptop arată foarte bine și că se aseamănă foarte mult cu un ultrabook, dar și cu laptopurile celor de la Apple.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu