≡ Meniu

Asus X551MAV-SX301D, laptop cu procesor Celeron

Laptopul Asus X551MAV-SX301D se adresează celora interesați de un laptop rapid bun la sarcini office (cum ar fi browsing, ascultat muzică și vizionat filme). Nu trebuie să vă speriați că vine cu procesor Celeron deoarece e vorba despre unul quad core care scoate undeva la 1795 puncte la benchmark. Iar, dacă ești preocupat de rularea filmelor atunci trebuie știut că procesorul mai sus amintit e unul care vine cu cip grafic integrat care are capabilități HD.
Acest notebook PC se adresează în principal celora care nu au pretenții prea mari și vor să-l folosească pentru treburi office… cum am mai zis mai sus.

Nu costă prea mult întrucât vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop cu aspect economic care are o baterie cu 3 celule care ține vreo 3 ore cel mult.
Aspectul său economic poate fi văzut din imaginea pe care am postat-o ai jos, iar din preview-ul de la final puteți vedea și mai multe detalii legate de el.

Asus X551MAV-SX301D, laptop cu procesor Celeron

Pe partea de specificații acest model are un procesor Celeron cu 4 nuclee și cip grafic integrat, memorie RAM 4GB și hard încăpător de 500 GB. Portabilitatea e una bună deoarece greutatea e de puțin peste două kilograme, iar bateria cu 3 celule ține vreo 3 ore maxim.
Nu vine cu sistem de operare, dar are unitate optică de tip DVD care va fi utilă instalării sistemului.

Lucrurile pe care eu le apreciez sunt aspectul, prețul nu prea mare și că are performanțe decente (jocurile vor rula, în special cele de pe Facebook).
Sunt și lucruri nu prea bune cum ar fi că ecranul e lucios și că bateria e doar cu 3 celule. Un alt lucru care nu-mi place e că-i lipsește sistemul și de aceea eu v-aș recomanda să instalați pe el Windows 7 ori 8.1.

De concluzie pot spune că modelul acesta e unul foarte bun pentru cineva care vrea un calculator simplu. Iar, dacă vreți să vedeți cum arată atunci acest lucru poate fi văzut mai bine din clipul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu