≡ Meniu

Asus X552CL-SX019DMM, model cu GeForce 710M și i3

Asus X552CL-SX019DMM e un laptop gri cu procesor i3 și placă video GeForce 710M care e numai bun pentru sarcini multimedia și jocuri nu prea complicate. Vine ca o alternativă la Asus X552LAV-SX394D, adică acel model care are tot i3 ,dar nu are cip grafic cu memorie dedicată.
Modelul de față e unul mai performant, chiar dacă procesorul e unul din seria Ivy Bridge, iar faptul că are GeForce 710M se va vedea prin rularea aplicațiilor într-un mod rapid.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri în diferite sarcini solicitante.

Asus X552CL-SX019DMM, model cu GeForce 710M și i3

Ecranul modelului acesta e unul de 15,6 inci cu o rezoluție de 1366×768 pixeli, iar pelicula e una glare. Procesorul e unul i3 3217U, iar placa video e o GeForce 710 cu memorie dedicată. Laptopul vine cu Nvidia Optimus care e o tehnologie care activează placa dedicată doar atunci când e nevoie de ea, asta traducându-se în economie de curent.
Nu vine cu sistem de operare, dar suportă Windows 8, acesta fiind sistemul pe care eu îl recomand să-l instalați pe el.

Plusurile modelului acesta ar fi aspectul, tastatura ușor de utilizat, că nu costă mult și că poate fi întrebuințat la multiple sarcini.
Dezavantaje ar fi lipsa wireless ac, că nu are SSD și că ecranul nu e unul IPS. Evident că mai sunt și alte minusuri, dar acesta se găsesc la 99% din laptopuri.

De final pot spune că modelul acesta e numai bun pentru cineva interesat de un laptop care să arate bine și să poată fi util la vizionat filme HD. Îi lipsesc unele lucruri, dar poți cumpăra SSD Kingston V300 și astfel îl poți face mai rapid, iar dacă vrei să descarci rapid cu el de pe net atunci îți iei și un router de generație nouă cum ar fi Archer C2 (există routere de 99 lei, dar nu le recomand deoarece nu vor face față la viteze de 100Mbit).
Alături e și un clip din care vă puteți face o părere cum arată, dar trebuie să spun că e de culoare gri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu