≡ Meniu

Asus X552EA-BING-SX269B, laptop cu Windows

Modelul Asus X552EA-BING-SX269B e un laptop cu procesor AMD E1-2500 și cu un ecran de 15,6 inci, iar pentru a vedea filme HD are și placă video Radeon HD 8240. E un notebook PC perfect pentru acasă întrucât vine chiar și Windows 8.1 preinstalat, iar acest lucru e folositor deoarece nu o să-ți mai pierzi timpul cu instalări de drivere inutile.
Pentru că tot au început școlile cred că un astfel de laptop ar fi numai bun pentru cineva care merge la facultate ori la liceu deoarece va ajuta la realizarea de lucrări și referate diverse.

Costul de achiziție nu e deloc mare întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci e și ușor de folosit.

Asus X552EA-BING-SX269B, laptop cu Windows

Niște specificații interesante ar fi suportul pentru filme HD deoarece are ecran HD și placă video Radeon HD. Procesorul e unul dual core, iar memoria RAM e una de 4GB. Nici pe partea de stocare nu stă prea rău întrucât are un hard capacitiv de 500 de giga care te va ajuta să stochezi câte filme vrei pe el.

Plusurile unui astfel de laptop ar fi portabilitatea bună (greutatea e mică de circa 2,3 kilograme), iar bateria ține undeva la 3-4 ore. Evident că și faptul că are Windows 8 e un lucru bun deoarece beneficiem de cel mai nou OS de la MS. Nu era rău dacă avea compatibilitate și pentru Windows 7, dar e bine și așa.
Minusurile ar fi prezența unității optice și că nu are procesor quad core.

De final pot spune legat de acest PC că e unul care arată formidabil, iar la interior e dotat cu tehnologie utilă care te va ajuta să-ți termini treaba mai repede. O să găsești ș ialternative de la Acer, dar eu merg pe Asus întrucât sunt laptopuri mai fiabile.

Dacă din diferite motive nu vă place Windows și vreți să puneți Linux pe el atunci ar trebui știut că în mare e compatibil cu acest OS, dar eu recomand Windows. 😉

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu