≡ Meniu

Asus X552EA-SX166D, laptop alb cu A6-5200

Asus X552EA-SX166D e un laptop din generația nouă care e dotat cu procesor AMD A6-5200 (model quad), iar memoria RAM e de 4GB. Pentru jocuri ai placa video AMD Radeon HD 8400 care e un model integrat oarecum comparabil cu Intel HD 4000. Per ansamblu acest procesor e comparabil cu un i3 și de aceea laptopul e numai bun pentru sarcini office.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani noi primind unul dintre puținele laptopuri Asus de culoare albă.

Asus-X552EA-SX166D

Pe partea de specificații se laudă cu procesorul AMD A6 quad core (chiar dacă are patru nuclee acesta e echivalent unui i3), cipul grafic foarte capabil și cei 4 giga memorie RAM (4GB sunt integrați și mai poți adăuga încă 4). Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar acesta fiind unul de tip glare e numai bun pentru filme.
Nu vine cu sistem de operare și de aceea eu îți recomand să instalezi Windows 8.1 de pe un stick USB. Are și unitate optică, dar nu e la fel de rapidă precum portul menționat anterior.

Lucruri apreciate la acest notebook ar fi costul de achiziție mic, că are o culoare plăcută și unică, aspectul plăcut, fiabilitatea crescută și că vine cu toate porturile de care ai nevoie.
Lucruri pe care nu le vei aprecia la acest model sunt lipsa wireless ac, a SSD și că nu are ecran anti glare.

Deci, dacă îți trebuie un laptop care să fie ieftin și bun pentru net și vizionat filme atunci acesta ar fi recomandarea mea. Portabilitatea sa e una bună deoarece bateria e de 4 celule și asta înseamnă o autonomie de circa 2-3 ore.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Dorian

    Laptopurile de culoare alba sunt foarte rare. La inceputuri cand au aparut primele laptopuri toate erau gri-albe, iar acum majoritatea sunt negre.
    Nu cred ca prea mult lume isi cumpara un laptop din considerente de culoare. Eu de exemplu ma uit la specificatii si dupa acestea il cumpar. Modelul acesta are niste specificatii ok si daca nu as avea deja un laptop cumparat anul acesta atunci as fi interesat de el.

Lasă un comentariu