≡ Meniu

Asus X552LAV-SX394D, laptop gri cu i3-4030U

Asus X552LAV-SX394D e un model cu aspect premium pentru cei interesați de un laptop puternic cu o portabilitate decentă. Procesorul din dotare e un i3 model Haswell, iar cipul grafic e un Intel HD capabil de a reda filme HD. Având un ecran de 15,6 inci de tip glare vă dați seama că e vorba despre un model recomandat pentru acasă deoarece pentru business ar fi bun un model cu ecran anti-glare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri în sarcini office și multimedia. Nu e un laptop pentru jocuri deoarece nu are cip grafic cu memorie dedicată, lucru care ar fi fost util pentru redarea fluentă a jocurilor.

Asus X552LAV-SX394D, laptop gri cu i3-4030U

Pe partea de specificații se laudă cu procesorul i3 4030U, cu cei 4GB memorie RAM și cu hardul de 500. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi avut SSD deoarece această componentă te-ar fi ajutat foarte mult la timpi de acces mai mici și la porniri mai rapide ale laptopului.
De la bateria cu 4 celule să nu vă așteptați la mare lucru deoarece aceasta va ține maxim 4 ore. La laptopurile acestea noi au tendința de a integra bateria în laptop, iar acest lucru nu știu dacă e unul pe placul tuturor.
La capitolul OS nu vine cu ceva sistem, dar vine cu drivere pentru Windows 8.1.

Plusurile acestui model ar fi prețul nu prea mare, că arată bine, fiabilitatea caracteristică Asus și că e performant (acest procesor fiind unul low voltage e ceva mai slab decât alte i3, dar cu siguranță e mai bun decât Pentium ori Celeron).
Dezavantaje ar fi lipsa memoriei dedicate pentru placa video, că nu are SSD și că are o greutate cam mare (2,3 kilograme).

Deci, dacă te interesează un laptop pentru acasă pentru sarcini cum ar fi navigat pe net, ascultat muzică și filme HD atunci modelul acesta ar fi o recomandare din partea mea.
Din clipul de alături vă puteți face mai bine o părere despre cum se prezintă laptopul, dar trebuie neaparat să vă zic că în clip e un model de culoare albă, iar modelul de față e unul grey.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu