≡ Meniu

Asus X552LDV-SX1033D, laptop negru cu i7-4510U Haswell

Asus X552LDV-SX1033D e un notebook PC de culoare neagră care se adresează celora în căutarea unui laptop puternic cu o portabilitate ok. Procesorul i7 e unul cu voltaj scăzut și de aceea el scoate undeva la 3982 puncte… e un procesor bun, dar nu cel mai tare.
Un laptop precum acesta nu poate fi considerat ca fiind un desktop replacement, ci mai mult unul office-multimedia.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un notebook care e dotat cu procesor i7 4510U, cip grafic GeForce GT 820M și 8GB memorie RAM. Vizual arată bine, iar fiind de culoare închisă e bun și pe post de laptop business, însă ecranul e unul glare.

Asus X552LDV-SX1033D, laptop negru cu i7-4510U Haswell

Modelul acesta are un procesor i7 cu două nuclee, tehnologie Optimus de la Nvidia, două porturi USB 3.0 și Free DOS. Procesorul cu voltaj scăzut și Optimus marca Nvidia vor face ca bateria notebook-ului să țină mai mult, dar având o baterie cu 4 celule nu trebuie să vă așteptați la mai mult de 3-4 ore.
Deoarece nu are sistem preinstalat eu vă zic că ar fi bine să mergeți pe varianta Windows 8.1 instalat de pe un stick USB 3.0 deoarece instalarea o să decurgă rapid. În cazul în care vreți să puneți Windows 7 atunci trebuie știut că cei de la Asus suportă cel mai nou sistem de operare de la MS.

Lucruri pozitive la acest model ar fi aspectul sobru, că are cameră web HD, procesorul rapid, consumul de curent nu prea mare și disponibilitatea plăcii video GeForce care are memorie dedicată.
Evident că are și câteva minusuri printre care aș aminti că nu are panel IPS, că nu are SSD și că procesorul nu e unul cu 4 nuclee.

Un laptop precum acesta ar fi numai bun pentru acasă, dar și scopuri business, dar nu e un laptop perfect deoarece îi lipsește SSD-ul și wireless ac (acel wireless dual band pentru viteze de transfer mari pe wi-fi).
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model, mai exact e un laptop cu ecran de 15,6 inci complet negru. E o continuare a series X55 din anii anteriori.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu