≡ Meniu

Asus X552LDV-SX471D, laptop negru cu i7

De curând a fost lansată seria Asus X552LDV din care face parte și laptopul Asus X552LDV-SX471D. Această serie e una care are un aspect plăcut, dar economic în același timp. Modelul de față vine cu un procesor i7-4510U, iar placa video din dotare e o GeForce 820M, adică o placă video care-ți asigură rularea decentă a jocurilor.

Despre costul de achiziție nu pot spune că e mare deoarece vorbim despre un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care arată decent (după cum poți vedea de alături) și care se descurcă formidabil în orice sarcină.

Asus X552LDV-SX471D, laptop negru cu i7

După cum ziceam, vine cu un procesor i7 care are cip grafic integrat, cip care funcționează aleator cu cel de la Nvidia. Deci, în jocuri va rula cel Nvidia, iar în aplicații office vei avea parte de cel Intel HD.
Legat de memorie trebuie spus că are 4GB RAM și că hardul e unul de 500 de giga, deci stă foarte bine. Adevărul e că nu era rău dacă avea mai mulți RAMi deoarece cu cât sunt mai mulți cu atât e mai bine. (Despre RAM trebuie spus că e integrat în placa de bază, iar pentru upgrade mai e un slot liber.)
În ciuda faptului că are o baterie cu 4 celule, aceasta ține circa 3 ore și în acest fel asigură o portabilitate peste medie.

Plusurile acestui model ar fi aspectul, costul de achiziție deloc mare și că vine de la Asus (un brand despre care știm cu toții că face laptopuri bune). Fiabilitatea aparatului e ridicată, dar oricum trebuie știut că aparatul o să fie depășit peste vreo 2 ani.
Ca minusuri aș menționa lipsa SSD, a ecranului cu o rezoluție mai mare și cu panou IPS.

Deci, dacă-ți trebuie un laptop pentru la școală atunci îți recomand un model precum acesta. Poți să-l folosești fără probleme și la jocuri, însă nu e tocmai un laptop de jocuri.
Alături e pus și un clip pentru a-ți face o părere despre cum arată aparatul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu