≡ Meniu

Asus X552LDV-SX861D, laptop puternic

Chiar dacă la prima vedere nu pare, laptopul Asus X552LDV-SX861D e unul dintre cele mai puternice laptopuri de pe piață datorită procesorului i3 și a plăcii video GeForce GT 820M. Datorită acestor caracteristici e un laptop numai bun pentru jocuri și sarcini multimedia. Deci, poate fi utilizat acasă și la lucru.

Costul de achiziție e unul modic deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop dintr-o generație nouă care se remarcă cu un design economic nu ca cel al modelelor premium care e oarecum copiat după cel al laptopruilor Mac.

Asus X552LDV-SX861D, laptop puternic

Specificații care se evidențiază la acest model ar fi ecranul de 15 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, memoria RAM de 4GB și procesorul i3-4010u. Nici placa video GeForce GT 820M nu e o placă de lepădat deoarece suportă jocurile noi și filme HD.
Nu era rău dacă avea SSD, dar și hardul din dotare e unul bun deoarece are o capacitate de 500 de giga, iar acest lucru înseamnă în principal că puteți stoca foarte multe fișiere pe el.
Din păcate nu vine cu sistem de operare, dar eu recomand să instalați Windows 8.1, acesta fiind și singurul sistem de operare compatibil complet cu acest laptop. Evident că merg și unele distrubuții Linux, dar nu știu câtă compatibilitate există.

Avantajele achiziționării unui astfel de model ar fi bateria cre ține vreo 4 ore, performanța peste medie, costul de achiziție nu prea mare, că arată bine și că are o fiabilitate peste medie.
Dezavantaje ar fi că nu are un ecran cu o rezoluție mai mare și că nu are SSD.

De final pot spune legat de acest model că e unul foarte avansat din toate puncetele de vedere, iar față de laptopurile din generațiile anterioare vine cu un design nou, cu procesor mai rapid și cu o portabilitate excelentă.

[yotuube yZ7il-H_Oww]

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu