≡ Meniu

Asus X552MD-SX019D, laptop Celeron Quad Core

Asus X552MD-SX019D e un laptop destul de ieftin deoarece procesorul e unul Celeron însă nu e unul clasic ci unul cu 4 nuclee.

Alternativele sunt destul de multe ținând cont că laptopurile cu procesoarele Bay Trail M sunt tot mai multe. Viitorul e al procesoarelor cu consum redus și performanțe decente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X552MD-SX019D, laptop Celeron Quad Core

Procesoarele Quad Core sunt ideale pentru cei care caută eficiență și e vorba de un Celeron N2930. Alături de acesta are o placă video Intel HD Graphics care poate fi bună pentru a reda un film sau un joc 2D. Pentru cei pasionați de jocuri 3D, există laptopuri cu plăci video superioare (care au memorie video proprie).

Ecranul de 15.6 inci e unul cu imagine de 1366 cu 768 pixeli, iar iluminare e LED care mărește contrastul imaginii. Cu 4GB de RAM, veți putea folosi cam orice aplicație și multitaskingul e bun. Dar și sistemul trebuie să fie pe 64 de biți să o recunoască toată. Are un hard de 500GB care a devenit standard pe mai toate laptopurile, chiar și pe cele scumpe. Uneori, mai găsiți laptopuri și cu harduri de 1 sau 2TB, dar cele de 2TB sunt pe cele mai scumpe laptopuri. Oricum, nu cred că veți folosi vreodată tot spațiul respectiv. Eu prefer SSD-urile pentru performanță.

Nu are multe porturi dar are toți conectorii uzuali. Nu e nevoie de o baterie prea mare deoarece configurația are un consum destul de mic și autonomia de lucru e satisfăcătoare. Are o greutate acceptabilă – 2.4 kg, dar care putea fi mai bună ținând cont că laptopurile trebuie să devină tot mai portabile. Sistemul de operare poate fi Windows 8.1 64 de biți și care e superior față de ce are pe el – Free DOS.

Plusuri: arată bine, preț atractiv, configurație bună pentru uz office, memorie RAM decentă și hard spațios.
Minusuri: nu are multe USBuri.

Asus X552MD-SX019D face parte dintr-o serie ceva mai veche dar care poate să vină cu configurație nouă. Chiar dacă nu pare foarte performant, procesoarele noi sunt eficiente și satisfăcătoare pentru aproape orice. Jos e o prezentare a unui laptop și veți observa că există destul de multe laptopuri care arată ca și acesta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu