≡ Meniu

Asus X552MD-SX077D, laptop ieftin cu GeForce 820M

Laptopul Asus X552MD-SX077D e unul destul de nou și are un procesor Bay Trail M. Acel procesor e disponibil doar pe gadgeturile mobile și pe desktopuri sunt ceva mai diferite. Consumul de energie e mai mare la desktopuri și la gadgeturile mobile e bine să fie mic (sunt pe baterie). Configurația acestui laptop e una de tip office și nu multimedia/gaming (se datorează tehnologiei procesorului). .

Alternative sunt laptopurile cu procesoare Haswell care costă ceva mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X552MD-SX077D, laptop ieftin cu GeForce 820M

Procesorul N3540 are 4 nuclee și o placă video Intel HD Graphics. Acea placă video nu e una foarte performantă, de aceea are și GeForce 820M. Ecranul nu e unul mai diferit decât în cazul altor laptopuri. E vorba de unul 15 inci cu imagine de 1366 cu 768 pixeli și iluminare LED. Pe partea de memorie RAM are 4GB de memorie și nu suportă mai mult.

Chiar și cu GeForce 820M, nu e un laptop de gaming. Veți putea juca niște jocuri însă procesorul nu a fost conceput pentru sarcini grele. Pentru a beneficia de performanțe superioare, e nevoie de un procesor dintr-o generație nouă și cu tehnologii avansate. Dotările sale sunt următoarele: unitate DVD, cameră web integrată, port VGA, HDMI, LAN, porturi USB 2.0 și 3.0, bluetooth și WiFi.

Greutatea laptopului e de 2.45 kg dar există și mai ușoare, dar nu cu mult. Sistemul de operare e Free DOS, adică va trebui să instalați Windows 8.1 pe acesta. Nu are sens să căutați o versiune mai veche deoarece nu există drivere disponibile. În general, producătorii oferă drivere doar pentru laptopuri noi. Alături de acesta puteți lua un router cu WiFi ac, mouse wireless, geantă și un sistem audio 2.1.

Plusuri: preț este destul de bun, aspect plăcut pe negru, tehnologie bluetooth (se poate conecta un mouse wireless), fiabilitate etc.
Minusuri: procesor cu performanțe reduse.

Asus X552MD-SX077D e unul care poate fi o alternativă la un desktop deoarece oferă dotări bune, performanțe modice și chiar și placă video dedicată. Din clipul de jos se poate observa că arată ca alte modele pe negru dar există și pe alte culori.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu