≡ Meniu

Asus X552MD-SX096D, laptop cu Intel Quad Core

Asus X552MD-SX096D e o alegere destul de performantă cu Intel Pentium și placă video dedicată. E unul dintre puținele laptopuri cu Intel Bay Trail și placă video dedicată. Majoritatea au placă video Intel HD Graphics care nu e prea bună pentru gaming. Spațiul de stocare e mare și e suficient de bun pentru cei care vor să stocheze multe filme, melodii și alte tipuri de fișiere. E vorba de o serie destul de bună și care arată la fel de bună ca oricare alta în acest buget. Cu siguranță, dacă vă interesează viteza de procesoare, procesoarele Intel Haswell sau IvyBridge sunt mai bune.

Alternative sunt laptopuri cu Intel Haswell și fără placă video dedicată (dacă vreți același buget). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X552MD-SX096D, laptop cu Intel Quad Core

Configurația sa poate fi folosită cam pentru orice însă nu v-o recomand pentru gaming. Dacă vreți să jucați un joc e nevoie de un procesor mai bun, iar placa video poate fi chiar și una ca și aceasta. Acest Pentium N3540 de 2.1 GHz nu face parte din seria Haswell. Ecranul de 15 inci are o imagine de tip 768p și cam așa e și la restul. Multitaskingul e bun cu 4 GB de RAM și nu e nevoie de mai mult.

Placa video GeForce 820M e mai bună decât cea integrată din procesor. E vorba de Intel HD Graphics care e o placă video destul de cunoscută și e o versiune simplă sau mai veche. Unele serii nu oferă unitate DVD, dar aceasta oferă și puteți instala Windows-ul și prin intermediul unității DVD. Porturile oferite de acesta sunt puține dar sunt cele esențiale. Pe partea de comunicații are tehnologie WiFi, bluetooth și port LAN.

Plusuri: are port HDMI, bluetooth, placă video dedicată, procesor eficient, fiabil etc.
Minusuri: are puține USB-uri.

Asus X552MD-SX096D e un laptop deosebit care merită încercat însă performanțele sunt reduse deoarece nu e un procesor Haswell. Jos am pus un clip cu un laptop similar dar voi trebuie să știți că seria X552 arată la fel. Arată foarte bine și e destul de portabil deoarece are o baterie mic dar și o construcție redusă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu