≡ Meniu

Asus X552MJ-SX009D, laptop cu Pentium Quad Core

Laptopul Asus X552MJ-SX009D e unul destul de bun deoarece are componente noi care aduc un plus de eficiență. Aceste laptopuri sunt bune pentru cei care au nevoie de acea placă video GeForce, dar nu se adresează gamerilor înrăiți. Dacă vă plac jocuri, eu v-aș recomanda un laptop cu Core i5 și placă video GeForce GT/GTX. Din poza de jos dar și din clip se poate vedea cam cum arată și poate pe viitor această serie X devine și mai atractivă ca aspect.

Alternativele sunt laptopurile cu procesoare mai bune și nu aș alegere un laptop cu Intel Celeron. Întotdeauna să vă îndreptați atenția către un laptop mai bun, însă să nu fie nici prea scump deoarece poate nu aveți nevoie de un Core i7, de exemplu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X552MJ-SX009D, laptop cu Pentium Quad Core

Procesorul unui laptop are și o placă video integrată. E vorba de nouă generație Intel Bay Trail M care nu e peste ce Haswell și e modelul Pentium N3540. Are un ecran de 15 inci care nu oferă nimic special. Adică are imagine HD, iluminare LED și protecție glare. Ecrane mai bune veți găsi pe laptopurile premium/multimedia sau chiar cele de gaming. Cu cât ecranul e mai mare cu atât rezoluția e mai mare (astfel imaginea e mai detaliată).

Alte dotări care sunt prezente pe cam toate laptopurile sunt următoarele: touchpad cu gesturi, Kensington Lock, tastatura numerică etc. Acestea nu sunt dotările speciale și pentru cei interesați, acest model oferă: WiFi n, USB 3.0, bluetooth etc. Dimensiunile sale sunt aceleași doar că e mai subțire și ușor decât un laptop mai vechi.

Plusuri: are un preț bun, WiFi n, placă video eficientă, procesor nou cu patru nuclee, design elegant și altele.
Minusuri: nu are multe porturi USB și nici Windows 10.

Asus X552MJ-SX009D e un model destul de bun dacă e să-l luăm în considerare ca un înlocuitor pentru un desktop vechi. Clipul de jos e cu un astfel de laptop dar serie e puțin diferit. Culoarea nu are mare importanță deoarece dotările sunt aceleași și finisajele sunt aceleași. Clipul de jos e cu un altfel de laptop dar tot X552 e.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu