≡ Meniu

Asus X553MA-SX284B, laptop cu Celeron, 4GB RAM și Windows 8.1

Modelul Asus X553MA-SX284B se adresează celora interesați de un laptop office care să poată fi utilizat la filme, navigat pe net și editat documente. Sunt modele mai ieftine cu doar 2GB RAM, dar acelea nu prea sunt utilizabile întrucât Windows 8 are nevoie de 1,5GB RAM pentru a funcționa corespunzător.
Laptopul acesta se adresează celora cu un buget nu prea mare, dar care vor să intre cu laptopul pe net și să vadă filme HD.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. În cazul în care vrei ceva mai bun atunci îți recomand un model Asus X553MA cu quad core.
Din imaginea de alături poți vedea cum se prezintă acest notebook ieftin marca Asus.

Asus X553MA-SX284B, laptop cu Celeron, 4GB RAM și Windows 8.1

Specificații importante ar fi procesorul Celeron model N2830 cu cip grafic integrat, că are memorie RAM 4GB și hardul de 500 de giga. Acestea ar fi cele mai importante aspecte pe partea hardware, iar la capitolul software ar fi faptul că vine cu sistem de operare preinstalat.
Pentru instalarea programelor ori a unui alt sistem de operare re poți folosi de unitate optică DVD, porturile USB ori de Internet.
Nu aș putea să spun că stă prea bine la capitolul portabilitate deoarece are o baterie cu doar două celule și astfel aceasta o să țină undeva la 1-2 ore.
Internetul o să meargă bine deoarece are wireless N și LAN 10/100. Nu era rău dacă avea wireless ac, dar e bine și așa.

Atuuri ar fi prețul de achiziție mic, că arată bine, că vine de la un brand de încredere, că are performanțe bune pentru sarcini nu prea complexe. Un foarte mare plus e că are ecran anti-glare, ceea ce îl face foarte bun pentru sarcini business. Prezența unui astfel de ecran presupune faptul că ochii nu îți vor obosi așa de rapid.
Contra achiziției ar fi că nu are un procesor mai bun, mai exact unul quad core ori un i3.

De final pot spune că acest model se adresează celora care vor un laptop simplu și care să nu coste mult. Acesta poate fi utilizat pentru multiple sarcini, chiar și pentru jocuri nu prea complicate.
Din clipul de alături poți vedea cum se prezintă acest model de buget. Poți observa că e un model negru cu tastatură numerică și un ecran destul de mare de 15,6 inci.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu