≡ Meniu

Asus X553MA-SX455B, laptop pe negru cu Celeron și Win 8

Asus X553MA-SX455B este un laptop pentru cei interesați de o soluție portabilă cu care să intre pe net și să vadă filme. Procesorul din dotare e un Celeron N2840 cu două nuclee și placă video Intel HD, iar memoria RAM e una de 4GB care te va ajuta să rulezi orice perfect. Pentru redarea filmelor HD e răspunzătoare placa video Intel HD care e incorporată în procesor.
Cel mai mare avantaj, pe lângă specificațiile ok, e că vine cu Windows preinstalat.

Modelul are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care e bun pentru majoritatea sarcinilor, chiar și la jocuri. Evident că pe acești bani primim și sistemul de operare Windows 8.1 care-i preinstalat. Dacă te interesează alternative cu procesoare mai bune atunci aici le găsești.

Asus X553MA-SX455B, laptop pe negru cu Celeron și Win 8

Pe partea de specificații acest model se recomandă prin faptul că are procesor cu două nuclee, multă memorie RAM și un hard încăpător de 500 de giga.
Era foarte bine dacă ecranul era unul anti glare, dar așa fiind doar glare o să aveți parte de imagini mai colorate. Diagonala e de 15,6 inci și împreună cu rezoluția de 1366×768 pixeli nu vei avea probleme în a vedea filme la calitate maximă.
Autonomia nu e punctul forte deoarece bateria e una cu două celule, dar greutatea de 2,2 kilograme e un avantaj pentru că nu e greu de ridicat.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că are sistemul preinstalat, că vine de la un brand ok și fiabilitatea ridicată.
Contra achiziției ar fi că nu are procesor cu patru nuclee și ecran anti-orbire.

De final pot spune că modelul acesta e unul excelent pentru orice tip de sarcină, chiar și la jocuri Facebook ori alte feluri de jocuri browser based.
Laptopurile de anul acesta nu prea mai sunt dotate cu unități optice, însă acesta are așa ceva pentru ca tu să poți instala programe de pe discuri. Sincer să fiu, utilitatea unității DVD e vagă deoarece în ultimii ani nu am mai folosit așa ceva. E mi ușor să descarci programe de pe net decât să le iei de pe discuri.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest model. Poți observa că e un model de culoare neagră pentru acasă ori la birou.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu