≡ Meniu

Asus X553MA-SX487B, laptop cu Pentium N3540 și Windows

Asus X553MA-SX487B e un notebook dotat cu procesor Pentium N3540 și cu 4GB memorie RAM. Ecranul e unul de 15,6 inci, iar după faptul că e glare tragem concluzia că vorbim despre un laptop destinat sarcinilor multimedia și office.
Portabilitatea nu e punctul său forte din moment ce are o baterie cu doar două celule, dar ca și performanță stă foarte bine întrucât nu ai nevoie de mai mult.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care are chiar și Windows 8.1 instalat… asta fiind un lucru deosebit. E multă lume care nu apreciază această versiune de Windows și ar vrea să treacă pe 7, însă recomandarea mea ar fi să rămâneți pe acest sistem deoarece o să fie mult mai stabil.

Asus X553MA-SX487B, laptop cu Pentium N3540 și Windows

Procesorul e un Pentium quad core care are cip grafic integrat, iar pe partea de memorie RAM are 4GB. Eu zic că e o capacitate mai mult decât suficientă având în vedere faptul că aceasta e capacitatea maximă necesară în ziua de azi.
Acestea ar fi aspectele importante pe partea hardware, iar pe partea soft are sistem de operare Windows 8.1, adică cel mai nou sistem de la Microsoft. Acesta o să ruleze fluent și de aceea o să vezi că e un laptop perfect.

Plusurile modelului acesta ar fi aspectul plăcut, costul de achiziție foarte mic și că e fiabil. Componentele utilizate la construcția sa sunt de cea mai bună calitate și datorită acestui fapt are o fiabilitate ridicată. Aspectiv arată bine și putem spune că este urmașul seriei x54h, aspectiv.
Evident că are minusuri, printre acestea numărându-se lipsa unui ecran cu panel IPS și a unei plăci wireless pe două benzi.

Ca o concluzie pot spune despre acest model că e unul foarte bun dacă te interesează ceva ieftin cu sistem de operare și care să poată rula orice sarcină. Evident că nu e făcut pentru jocuri complicate deoarece vine cu placă video integrată care nu e chiar așa de capabilă.
Din preview-ul alăturat puteți vedea cum se prezintă acest laptop și ce poate face.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu